Певач Никола Роквић слетео је данас у Београд након месец дана ходочашћа.

Никола Роквић стигао је у Београд видно насмејан, а од њега се нису одвајала деца и супруга Бојана Баровић.

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

Никола је потом сумирао утиске:

- Хвала на добродошлици, Егина је прелепа, одморио сам се породицом, па смо се мало и купали. Веома сам задовољан радостан, ово је једно велико животно искуство. Најтеже су ми биле ствари око животиња и неких предела где сам био сам самцијат, у шумама и њивама, где сам ишао мимо пута и тај дан када сам ушао у Грчку, тада ми је било јако тешко због промене климе, велика је влажност, на пола пута са остао без снаге и енергије - рекао је Никола, па открио где је спавао:

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

- Био сам сам током руте највећи део, са мном су кренула и моја три пријатеља, која су била у камперу, где сам ја и спавао, прву ноћ није стигао кампер, па сам спавао у шатору, а то није тако добро опција, јер је било 4 степена. После је било лакше, била је и опција да кренемо без кампера, али онда би много губио енергије да нађем смештај, нарочито што сам позната личност. Вероватно би људи хтели да ме угосте и да попричамо и то би ми одузело много енергије, Током руте сам био искључиво сам, они су ме с времена на време посетили да ме питају да ли ми треба храна, вода, банана или нека чоколадица и тада искористе тренутак да ме усликају. Нас четворо мушкараца је било у камперу, није била ниједна несугласица - откио је Никола, па признао да би овакво искуство сигурно поновио:

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

- Ово бих сигурно поновио, ово је тек почетак, мислим да ће бити још таквих акција, то је једна дивна ствар, овде целокупно биће учествује, а све је обухваћено хуманим циљем. Доста ми идеја долази, вероватно ће се јавити нека - рекао је Никола, па открио како се осећао када је стигао у Егину и поклонио се Светом Нектарију:

- Помешана су осећања, велика љубав, радост, поноси и захвалност. Набоји свих тих помешаних осећања, најбоље се испољавају кроз сузе, верујем да лече душу - рекао је певач, па се осврнуо и на Новака и Јелену Ђоковић, који су му пружили велику подршку:

- Они су дивна породица и људи, који поштују праве вредности и велика ми је част и задовољство што су подржали нашу мисију - рекао је Никола.

Блиц