Певач је по киши, сунцу и свим временским приликама и неприликама пешачио до Егине, а његова супруга Бојана Баровић га је сачекала на крају ходочашћа у Грчкој са њиховом дечицом.

 

 

Његовој срећи није било краја због успеха који је постигао али и милиона динара које је прикупио за дечицу којој је помоћ најпотребнија.

Утисци се још нису слегли, а на мрежама су се појавили његови рани радови и изјаве из младости.

Фото: Твитер принтскрин

 

 

Њему су многи пружали подршку, међутим да сваки добар гест јавне личности подгреје и присети кориснике друштвених мрежа на детаље из прошлости у овом случају Николе, говори и то што су се на мрежи "X" познатијој као Твитер појавили и скандалозни интервјуи Роквића из прошлости.

- Извините али ово ходочашће Николе Роквића не могу да схватим озбиљно јер ће ме заувек прогањати онај наслов: "Ако нека неће да ми п*ши, окренем се и одем" - писало је на X-у.

 

 

На мрежи X се појавила и насловна страна Скандала која има више од петнаест година када је Роквић волео ноћни живот и уживање са девојкама.

Са друге стране, постоје и они који су згрожени оваквим времепловом и који су коментарисали да човек има права да се промени.

- Замислите да за десет година ви организујете хуманитарну акцију и скупите 250.000 евра. Неко скриншотује овакве бљувотине и објави зарад пар лајкова. Некоме је потребно мало да схвати шта је исправно и пронађе свој пут, док некоме ни 5 живота нису довољна - гласио је коментар.

 

 

Певач је искусио истинитост стране изреке која у грубом преводу значи: "Ниједно дело не пролази некажњено".

Подсетимо, Роквић је већ десет година у срећном браку са манекенком Бојаном Баровић са којом је добио троје деце. Данас важе за један од најскладнијих бракова на јавној сцени, а она му је била и највећа подршка у остварењу фондације "Породица" која ће наставити да се бави хуманитарним радо.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: