Pevač je po kiši, suncu i svim vremenskim prilikama i neprilikama pešačio do Egine, a njegova supruga Bojana Barović ga je sačekala na kraju hodočašća u Grčkoj sa njihovom dečicom.

 

 

NJegovoj sreći nije bilo kraja zbog uspeha koji je postigao ali i miliona dinara koje je prikupio za dečicu kojoj je pomoć najpotrebnija.

Utisci se još nisu slegli, a na mrežama su se pojavili njegovi rani radovi i izjave iz mladosti.

Foto: Tviter printskrin

 

 

NJemu su mnogi pružali podršku, međutim da svaki dobar gest javne ličnosti podgreje i priseti korisnike društvenih mreža na detalje iz prošlosti u ovom slučaju Nikole, govori i to što su se na mreži "X" poznatijoj kao Tviter pojavili i skandalozni intervjui Rokvića iz prošlosti.

- Izvinite ali ovo hodočašće Nikole Rokvića ne mogu da shvatim ozbiljno jer će me zauvek proganjati onaj naslov: "Ako neka neće da mi p*ši, okrenem se i odem" - pisalo je na X-u.

 

 

Na mreži X se pojavila i naslovna strana Skandala koja ima više od petnaest godina kada je Rokvić voleo noćni život i uživanje sa devojkama.

Sa druge strane, postoje i oni koji su zgroženi ovakvim vremeplovom i koji su komentarisali da čovek ima prava da se promeni.

- Zamislite da za deset godina vi organizujete humanitarnu akciju i skupite 250.000 evra. Neko skrinšotuje ovakve bljuvotine i objavi zarad par lajkova. Nekome je potrebno malo da shvati šta je ispravno i pronađe svoj put, dok nekome ni 5 života nisu dovoljna - glasio je komentar.

 

 

Pevač je iskusio istinitost strane izreke koja u grubom prevodu znači: "Nijedno delo ne prolazi nekažnjeno".

Podsetimo, Rokvić je već deset godina u srećnom braku sa manekenkom Bojanom Barović sa kojom je dobio troje dece. Danas važe za jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, a ona mu je bila i najveća podrška u ostvarenju fondacije "Porodica" koja će nastaviti da se bavi humanitarnim rado.

(Kurir)

BONUS VIDEO: