Тошић је прво објавио текст у којем се налази порука коју је Јелена разменила са његовим адвокатом, по којима се јасно види да хитно захтева развод.

- Дај Боже да је коначно одлучила да се разведемо споразумно - написао је Тошић и додао емотиконе.

Ту се није зауставио, па је навео да "види много лажи са друге стране", па је најавио и своју верзију приче, о којој ће, како тврди, медији писати.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пошто видим много лажи са друге стране... Нисам се оглашавао 4 године поводом свог приватног живота, због тога сто сматрам да сам изнад сваке ситуације, али све има своје границе, моја толеранција се полако приближава крају тако да ћу ускоро дати детаљно своју верзију, али пласим се да ће медији морати наредних две године да се баве тиме - написао је Тошић.

Јелена је његову објаву поделила, па поручила:

- Док спавам са мојом децом у соби, "друга страна" (како ме назива) пише сторије са приватне журке. Када је реч о овој претњи медијима коју је написао, морам да кажем да континуирано трпим претње те врсте годинама, праћење, прислушкивање, уцене, увреде, физичке нападе, итд. Замолила бих "другу страну" мада овде постоји само једна наша и тужна страна, да уместо да нас додатно брука у медијима (зар није било довољно бруке за 3 живота) коначно одговори на предлоге споразумног развода на који чекам 5 година. То је све што треба да уради уместо да прети мајци своје деце јавно, која је за њега и због њега милион пута стала у одбрану - рекла је Карлеуша.

Фото: Инстаграм принтскрин/карлеусастар

 

 

Подсетимо, Јелена се огласила синоћ, 26. маја, након изјаве њеног супруга Душка Тошића, коју је дао ексклузивно за Курир, а о којој бруји јавност.

Фото: АТА имагес

 

 

Карлеуша је навела да мора да реагује на "извртање истине". Она је објавила преписку са Душковим адвокатом у којој пише:

- Добар дан! Да ли имамо неких нових информација на тему развода? Да ли сте направили план са Душком? Нема разлога више да се губи време и да се чека. Хоћу да се реши развод што пре јер Душко одлази од куће по 10 дана да "ради" како каже, "ради" по ноћним клубовима и са женама лоше репутације, што мене изузетно угрожава као јавну личност, приморана сам да заустављам те приче у медијима. Желим што пре да одвојим децу и мене од те лоше приче, његовог опијања, излазака итд. Док се није направио већи проблем. Деца су под константним стресом и да не настављам даље. Да ли постоји план? - написала је ЈК, како пише, Душковом адвокату, на шта јој је он одговорио:

- Јелена, начелни план постоји, али морам да то потврдим са Душком, кад се врати из Истанбула, па ћу контактирати колегу са конкретним предлогом - написао јој је адвокат.

Карлеуша је наставила конверзацију и инсистирала да се процес убрза.

- Разумем, али мора све да се убрза јер не желим да се живот своди на чекање Душка да од... - део је поруке, али се остатак не види.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: