- Milan, muž, i ja nismo imali svadbu. Ja sam bila baš pred porođaj. Suprug i ja smo gledali TV i bili smo u fazonu: "Hajde da se venčamo", "Ne znam, hajde!" - rekla je na početku.

Foto: ATA images

 

- Otišli smo kod matičara 3. januara i jedva su nam otvorili tamo. Popodne smo napravili žurku - otkrila je Ana u podkastu "Poster".

Konstrakta je ogoljeno govorila i o svađama u braku.

- Ne svađamo se na dnevnom nivou. To oko čega smo se svađali su malo ozbiljnije teme i ne bih da pričam o tome. Jednostavno je došlo do nerazumevanja suštinski - kazala je ona.

- Što se ovog svakodnevnog tiče, to nije normalno koliko se ne svađamo. Ranije smo se svađali dok je on pušio, pa sam mu stalno govorila da puši na terasi, on bi govorio: "Evo sad ću!", a ipak bi zapalio u dnevnoj sobi - ispričala je Konstrakta potom.

Foto: ATA images

 

Umetnica je, podsetimo, nedavno pričala da su joj, kad je otišla na "Evroviziju" pre dve godine u Italiju, javili da joj muž nije dobro, te se ona vratila u Srbiju, što tad javnost nije znala.

- Bilo je malo nezgodno postaviti se jer smo u tom trenutku imali nezgodnu porodičnu situaciju. Trebalo je postaviti prioritete, u kom trenutku koliko da budeš kod kuće, a koliko da se baciš na posao - govorila je u emisiji Mire Adanje Polak pevačica, kojoj je rukovodstvo RTS-a prišlo da je priupita da li je sve kako treba kad su je jednom prilikom videli uplakanu.

- Sećam se da sedimo u garderobi i ja plačem, prilaze i pitaju me: “Šta nije u redu?”. To je trenutak kada shvatam da moram da izađem iz kuće gde sam jako potrebna i da odradim posao koji mi je dat. Znala sam da će biti teško, ali uspeli smo da isplivamo. Ako se zna koji su ciljevi, onda se sve može - kazala je tad.

Blic