- Милан, муж, и ја нисмо имали свадбу. Ја сам била баш пред порођај. Супруг и ја смо гледали ТВ и били смо у фазону: "Хајде да се венчамо", "Не знам, хајде!" - рекла је на почетку.

Фото: АТА имагес

 

- Отишли смо код матичара 3. јануара и једва су нам отворили тамо. Поподне смо направили журку - открила је Ана у подкасту "Постер".

Констракта је огољено говорила и о свађама у браку.

- Не свађамо се на дневном нивоу. То око чега смо се свађали су мало озбиљније теме и не бих да причам о томе. Једноставно је дошло до неразумевања суштински - казала је она.

- Што се овог свакодневног тиче, то није нормално колико се не свађамо. Раније смо се свађали док је он пушио, па сам му стално говорила да пуши на тераси, он би говорио: "Ево сад ћу!", а ипак би запалио у дневној соби - испричала је Констракта потом.

Фото: АТА имагес

 

Уметница је, подсетимо, недавно причала да су јој, кад је отишла на "Евровизију" пре две године у Италију, јавили да јој муж није добро, те се она вратила у Србију, што тад јавност није знала.

- Било је мало незгодно поставити се јер смо у том тренутку имали незгодну породичну ситуацију. Требало је поставити приоритете, у ком тренутку колико да будеш код куће, а колико да се бациш на посао - говорила је у емисији Мире Адање Полак певачица, којој је руководство РТС-а пришло да је приупита да ли је све како треба кад су је једном приликом видели уплакану.

- Сећам се да седимо у гардероби и ја плачем, прилазе и питају ме: “Шта није у реду?”. То је тренутак када схватам да морам да изађем из куће где сам јако потребна и да одрадим посао који ми је дат. Знала сам да ће бити тешко, али успели смо да испливамо. Ако се зна који су циљеви, онда се све може - казала је тад.

Блиц