Blizanci

Tokom mladog Meseca, Jupiter se povezuje sa vašim vladarom Merkurom, donoseći vam poznanstvo sa nekim posebnim, kao da će vam ta osoba sama docći. Možda je to vezano za posao ili putovanja, ali situacija će biti apsolutno karmična! Ova osoba verovatno ima ozbiljnu profesiju (lekar, advokat, ekonomista) i odmah će vas zaintrigirati svojim visokim nivoom inteligencije.

Foto: Profimedia

 

 

Strelac

Program vašeg ličnog života počinje tačno u mlad Mesec 6. juna - osetićete da je sada pravo vreme da se zaljubite! Beli Mesec Selena ulazi u vaš sektor odnosa, fokusirajući se na ljubavnu sferu. Ceo vaš razvoj sada je povezan sa emocionalnom sferom. Univerzum uključuje ovakve aspekte da biste dostigli novi nivo, upoznajući sebe kroz druge.

Škorpija

Vladar vašeg ljubavnog sektora, Venera, ulazi u kuću transformacije i seksualnosti zajedno sa Mesecom, Suncem, Jupiterom i Merkurom. Počinjete globalno preispitivanje vašeg odnosa u kontekstu lične krize. Vaš odnos prema intimnoj sferi može se naglo promeniti – poželećete da produbite svoju vezu. Ako vam trenutni odnos ne odgovara, bićete spremni za novu vezu.

Ovan

Vaše doba promena se nastavlja – 6. juna mlad Mesec u Blizancima, vaša vladarica partnerstva Venera ulazi u sektor komunikacija i sastanaka. Tog dana možete upoznati novu osobu: na putu, internetu, u prodavnici. Budite spremni na lakoću komunikacije koja će vam preokrenuti unutrašnji svet. Venera i Beli Mesec Selena obećavaju dolazak osobe koju su poslale Više sile. Crni Mesec u Vagi do kraja meseca mogao bi stvoriti ljubavni trougao – čekaju vas testovi osećanja do aprila 2025. godine. Shvatite ozbiljno događaje mladog Meseca 6. juna.

Foto: Profimedia

 

 

Vaš vladar Merkur povezuje se sa vašim bračnim vladarom Jupiterom u statusnom sektoru – očekujte ulazak osobe visokog intelektualnog i društvenog nivoa u vaš život, piše Atma.hr. Odnos s tom osobom podsećaće na dijalog između nastavnika i učenika, gde ćete vi igrati ulogu slušaoca. Vreme je za intenzivno uranjanje u percepciju emocija i romantike, kao da je vaš prethodni program veze zastareo. Spremite se za kraj ove priče do 15. decembra, kada će biti pun mesec u Blizancima.