Близанци

Током младог Месеца, Јупитер се повезује са вашим владаром Меркуром, доносећи вам познанство са неким посебним, као да ће вам та особа сама доцћи. Можда је то везано за посао или путовања, али ситуација ће бити апсолутно кармична! Ова особа вероватно има озбиљну професију (лекар, адвокат, економиста) и одмах ће вас заинтригирати својим високим нивоом интелигенције.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Програм вашег личног живота почиње тачно у млад Месец 6. јуна - осетићете да је сада право време да се заљубите! Бели Месец Селена улази у ваш сектор односа, фокусирајући се на љубавну сферу. Цео ваш развој сада је повезан са емоционалном сфером. Универзум укључује овакве аспекте да бисте достигли нови ниво, упознајући себе кроз друге.

Шкорпија

Владар вашег љубавног сектора, Венера, улази у кућу трансформације и сексуалности заједно са Месецом, Сунцем, Јупитером и Меркуром. Почињете глобално преиспитивање вашег односа у контексту личне кризе. Ваш однос према интимној сфери може се нагло променити – пожелећете да продубите своју везу. Ако вам тренутни однос не одговара, бићете спремни за нову везу.

Ован

Ваше доба промена се наставља – 6. јуна млад Месец у Близанцима, ваша владарица партнерства Венера улази у сектор комуникација и састанака. Тог дана можете упознати нову особу: на путу, интернету, у продавници. Будите спремни на лакоћу комуникације која ће вам преокренути унутрашњи свет. Венера и Бели Месец Селена обећавају долазак особе коју су послале Више силе. Црни Месец у Ваги до краја месеца могао би створити љубавни троугао – чекају вас тестови осећања до априла 2025. године. Схватите озбиљно догађаје младог Месеца 6. јуна.

Фото: Профимедиа

 

 

Ваш владар Меркур повезује се са вашим брачним владаром Јупитером у статусном сектору – очекујте улазак особе високог интелектуалног и друштвеног нивоа у ваш живот, пише Атма.хр. Однос с том особом подсећаће на дијалог између наставника и ученика, где ћете ви играти улогу слушаоца. Време је за интензивно урањање у перцепцију емоција и романтике, као да је ваш претходни програм везе застарео. Спремите се за крај ове приче до 15. децембра, када ће бити пун месец у Близанцима.