Na jednom beogradskom događaju okupile su se brojne javne ličnosti među kojima su se našli i Anabela Atijas, Milan Kalinić, Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljković kao i Nikola Rokvić sa suprugom Bojanom Barović i njihovim naslednicima.

FOTO: ATA / Antonio Ahel

 

Nikola Rokvić nije krio koliko mu je porodica nedostajala tokom mesec dana hodočašća, te sada koristi svaki slobodni trenutak da provede sa njima. Bojana je tom prilikom bila u prljavo roze pantalonama, svetloj košulji, a stajling je upotpunila skupocenim Valentino kaišem.

- Još se emocije nisu slegle. Odmorio se nisam, odmah sam krenuo pun gas, sa nastupima. Ne stižem sve poruke da pročitam, zahvalan sam ljudima na podršci i ljudima. Kad stigne toliko poruka nije mpoguće svima odgovoriti, ali trudim se da ispoštujem svakoga. Moje komšije su me zaista ganule, jako je emotivno bilo, to ću pamtiti ceo život zahvalan sam im jako. To mi je jedna divna uspomena na ljubav mojih najbližih koji žive tu do nas. Trudim se da nadoknadim i da svaki trenutak provedem sa prodicom. U skorije vreme neću ništa slično uraditi, možda za godinu dana, sve...

Glumac Milan Kalinić čim je video pevačicu Anabelu Atijas pritrčao joj je u zagrljaj.

Blic / Kurir