На једном београдском догађају окупиле су се бројне јавне личности међу којима су се нашли и Анабела Атијас, Милан Калинић, Ана Севић са супругом Даниелом Недељковић као и Никола Роквић са супругом Бојаном Баровић и њиховим наследницима.

ФОТО: АТА / Антонио Ахел

 

Никола Роквић није крио колико му је породица недостајала током месец дана ходочашћа, те сада користи сваки слободни тренутак да проведе са њима. Бојана је том приликом била у прљаво розе панталонама, светлој кошуљи, а стајлинг је употпунила скупоценим Валентино каишем.

- Још се емоције нису слегле. Одморио се нисам, одмах сам кренуо пун гас, са наступима. Не стижем све поруке да прочитам, захвалан сам људима на подршци и људима. Кад стигне толико порука није мпогуће свима одговорити, али трудим се да испоштујем свакога. Моје комшије су ме заиста гануле, јако је емотивно било, то ћу памтити цео живот захвалан сам им јако. То ми је једна дивна успомена на љубав мојих најближих који живе ту до нас. Трудим се да надокнадим и да сваки тренутак проведем са продицом. У скорије време нећу ништа слично урадити, можда за годину дана, све...

Глумац Милан Калинић чим је видео певачицу Анабелу Атијас притрчао јој је у загрљај.

Блиц / Курир