Lejsi se na to nadovezala: "Ne bih mogla više da se složim s njim. Biću otvorena i sve ću vam ispričati".

- Odrasla sam u 90-im tokom kojih je kultura čistoće bila jako popularna. Bilo je čak i trenutaka kad sam razmišljala da se neću ni poljubiti pre venčanja. Pa, moj suprug i ja smo "tehnički" čekali do prve bračne noći - dodala je.

Lejsi je objasnila da je imala seksualnih iskustva sa svojim dečkom, ali nisu imali seks sve do prve bračne noći

- Nismo bili sto posto čisti, ali znate na šta mislim. Kad vam kažem da je moja bračna noć bila j***** sranje, to je blago rečeno - rekla je Lejsi.

- Na medenom mesecu sam nazvala svoju sestru, koja je medicinska sestra, doslovno urlajući na telefon, govoreći da mislim da mi je vagina slomljena - dodala je.

Još jedna stvar u kojoj je odrasla verujući je da svoje seksualne potrebe i želje treba ostaviti po strani i samo se fokusirati na to da zadovolji svog muškarca.

- I budući da me kultura čistoće naučila da je moj posao da zadovoljim svog muža i da je sve što je bitno u vezi s njim ili će gledati pornografiju i varati me, doslovno mi je trebalo nekoliko godina da se osvestim i zapitam "a gde sam ja u ovom braku'? - rekla je Lejsi.

- Imam 32 godine i još uvek se borim sa stvarima u vezi sa seksom koje su duboko usađene u mene u ranim godinama. J***** mrzim kulturu čistoće - dodala je.

Brojni korisnici TikToka komentarisali su njenu objavu.

- Ako želiš da čekaš, to je u redu. Ali ako se osećaš prisiljeno da čekaš zbog bilo koje ideologije - to je jednostavno pogrešno - komentarisala je jedna pratiteljka.

- Mama mi je rekla da odem da živim s nekim godinu dana pre nego što uopšte pomislim na udaju. Najbolji savet ikad - napisala je druga žena.

- Baka mi je rekla da testiram auto pre nego što ga kupim - komentarisala je treća žena.

BONUS VIDEO: