Лејси се на то надовезала: "Не бих могла више да се сложим с њим. Бићу отворена и све ћу вам испричати".

- Одрасла сам у 90-им током којих је култура чистоће била јако популарна. Било је чак и тренутака кад сам размишљала да се нећу ни пољубити пре венчања. Па, мој супруг и ја смо "технички" чекали до прве брачне ноћи - додала је.

Лејси је објаснила да је имала сексуалних искуства са својим дечком, али нису имали секс све до прве брачне ноћи

- Нисмо били сто посто чисти, али знате на шта мислим. Кад вам кажем да је моја брачна ноћ била ј***** срање, то је благо речено - рекла је Лејси.

- На меденом месецу сам назвала своју сестру, која је медицинска сестра, дословно урлајући на телефон, говорећи да мислим да ми је вагина сломљена - додала је.

Још једна ствар у којој је одрасла верујући је да своје сексуалне потребе и жеље треба оставити по страни и само се фокусирати на то да задовољи свог мушкарца.

- И будући да ме култура чистоће научила да је мој посао да задовољим свог мужа и да је све што је битно у вези с њим или ће гледати порнографију и варати ме, дословно ми је требало неколико година да се освестим и запитам "а где сам ја у овом браку'? - рекла је Лејси.

- Имам 32 године и још увек се борим са стварима у вези са сексом које су дубоко усађене у мене у раним годинама. Ј***** мрзим културу чистоће - додала је.

Бројни корисници ТикТока коментарисали су њену објаву.

- Ако желиш да чекаш, то је у реду. Али ако се осећаш присиљено да чекаш због било које идеологије - то је једноставно погрешно - коментарисала је једна пратитељка.

- Мама ми је рекла да одем да живим с неким годину дана пре него што уопште помислим на удају. Најбољи савет икад - написала је друга жена.

- Бака ми је рекла да тестирам ауто пре него што га купим - коментарисала је трећа жена.

БОНУС ВИДЕО: