Често замишљамо савршено венчање, али ствари не иду увек како се надамо. Некад се догађају и изненађења која ће младенци и гости заувек памтити. Иако су венчања са ове листе добила непредвидив ток, засигурно ће остати запамћена по јединственом обрту који их је учинио апсолутно незаборавним. Ове исповести људи су анонимно објавили на форуму "Реддит".

1. Младу није успео да подмити

Младожењина мама је мрзела младу. На самом венчању отац од младожење понудио је млади 5000 долара (око 550.000 динара) да оде и да поништи брак. Млада није хтела. То је било пре 30 година, а тадашњи младенци су и данас венчани и имају двоје деце.

2. Фотограф луд за деверушом

Младина мама носила је хаљину сличну венчаници и инсистирала да до олтара испрати ћерку заједно са својим бившим мужем. Након венчања схватили су да је фотограф био толико очаран деверушом да је она била на пола фотографија, и да ниједном није младу и младожењу усликао саме.

Фото: Shutterstock

 

3. Млада побегла

Млада се уопште није појавила - чекало ју је 500 гостију и будући супруг, наравно. Но, кад су схватили да је нема, младожења је одлучио да ипак одржи забаву. Изјавио је - све је ионако плаћено, идемо да се забављамо. Оженио је другу жену, две године касније.

4. Други избор

На сам дан венчања, најбоља пријатељица младожење младој је рекла да су његови родитељи хтели да он ожени њу. Међутим, она га је одбила па је садашња млада други избор.

5. Просидба за време венчања

Док је држао говор, кум је запросио куму. Тако су тотално украли дан младенцима на венчању, јер су направили спектакл неочекиваном просидбом.

6. Отимачина букета

Млада је бацала букет, а неки средовечни човек је гурнуо испред своју средовечну девојку и стајао поред ње како би се уверио да ће баш она уловити букет. Но, улетео је у руке мале девојчице, али не задуго - човек јој је отео букет и дао својој девојци, а малена је отишла сва уплакана.

Фото: Shutterstock

 

7. Карате на олтару

Нећак од младе носио је прстен до олтара, али уместо да седи мирно иза младенаца, читаву церемонију је правио карате покрете. На крају је завршио на свим кључним фотографијама у некој лудој пози.

8. Ударац главом

Мој вереник и ја толико смо се смејали на самој церемонији да смо се случајно сударили главама.

9. Преурањено сечење торте

Мама младе је секла венчану торту пре церемоније, како би је дала теткама. Кад је ова схватила да торта више није читава, мамин изговор био је "да су тетке хтеле нешто слатко након вечере".

10. Нема венчани прстен

Младожења је каснио 45 минута и усред церемоније с прстенима збуњено питао: "Зар је требало да купим још један прстен", притом мислећи како јој је већ купио онај веренички. Но, свастика је брзо дала свој прстен младожењи те се церемонија могла наставити.

11. Пољубац у образ

На венчању моје сестричне све је било нормално, док се младожења није нагнуо према невести и хтео да је пољуби. Но, она је у задњи трен окренула главу, па ју је он на крају пољубио у образ. Сви су остали збуњени, ситуација је била неочекивана.

Фото: Shutterstock

 

12. Гладан усред церемоније

Ђечак је имао око 5 година те је носио прстен до олтара. Међутим, церемонија је била изузетно дугачка и мали је огладнео. У једном се тренутку окренуо родитељима и заурлао да је гладан. Данас је тај дечак одрасла особа и каже да га ти породични пријатељи и данас кад га виде питају - је ли гладан.

13. Скоро изгубили младу при рођењу

На једном је венчању отац младе усред говора изјавио како је мало фалило да је изгубе, док је још била у мајчиној утроби. Наиме, то млада није знала, за њу је то био поприличан шок, као и за госте.

14. Платите вечеру

Након што су одабрали шта ће јести, гостима је на венчању пришла мајка младе и замолила да јој дају по 30 евра, како би покрила трошкове хране. Нисмо били упозорени да ово.

15. Погрешан говор

Имам два полубрата. На венчању старијег, млађи је одржао говор у коме је причао само о томе како је његов брак био лош те да је уништио живот. Није уопште спомињао младенце.

16. Јављање на телефон

За време говора оца младожење, тата његовог пријатеља јавио се на телефон и читаво време причао гласно. Церемонија је одржана у мањој просторији, стога је то било врло непријатно.

17. Промене седења

Родитељи младожење хтели су на самој церемонији да промене распоред седења, на шта се побунила младина мама, јер ови двоје нису ништа платили за венчање. Наиме, родитељи невесте подмирили су све трошкове.

БОНУС ВИДЕО: