Ипак врло је важно знати како је упаковати и рећи некоме када вам тражи савет, према томе они би заиста требало више да пораде на начину на који ће је изговорити. Мада је њихова искреност углавном резултат претеране бриге, и даље стоји да "немају длаке на језику"

Да ли је ваш хороскопски знак у овој групи "искрењака"?

1. Стрелац

Стрелац је најискренији знак у хороскопу. Лаж је последња ствар на уму Стрелца. Воле да буду отворени и искрени са онима око себе. Заправо, брутално су искрени. Понекад су превише искрени, што их на крају може повредити јер неки знакови то виде као суровост. Стрелац ће вас више поштовати ако сте отворени и искрени према њима.

Фото: Профимедиа

 

Не подносе превару и обично знају када их неко лаже. Лаж је увреда у очима Стрелца, због чега увек говоре истину. Једино што их никада не можете назвати је лажовима. Стрелац може да делује као да помало претерује јер увек каже како ствари стоје. Међутим, у многим ситуацијама, њихова "искреност" може да делује као непотребна.

2. Ован

Овнови су познати по томе што ће вам рећи нешто о вама што можда нисте тражили. Они могу бити оштри, али су невероватно поуздани знаци хороскопа. Било да вас питају "зашто сте обукли ту боју кошуље?" или вам кажу "те наочаре вам уопште не стоје добро", Ован неће ништа задржати за себе.

Они не верују у држање језика за зубима и немају проблема са уласком у ситне расправе. Произилазећи из елемента ватре, Ован увек може да осветли простор својом истином. И, баш као и ватра, Ован може бити веома суров. Без обзира на све, Ован ће без пардона бити оно што јесте.

Фото: Профимедиа

 

3. Лав

У складу са својим животињским знаком, лавом, Лавови се не плаше апсолутно ничега - чак ни говорења истине. Иако њихова истина углавном долази у сценарију "питано и одговорено", уместо давања истине коју нисте тражили, њихови претерано искрени одговори чине да зажалите што сте уопште питали.

Лав жели да буде самоуверени вођа кога други желе да прате, а то не може да се деси осим ако су искрени, због чега Лав увек тежи да каже истину. Лавови се поносе чињеницом да увек говоре истину, а слика коју одржавају важнија им је од лажи.

4. Рак

Што сте ближи Раку, то ће он бити транспарентнији. Пошто се Ракови сматрају веома љубазним, увек имају на уму осећања других људи. Рак је углавном затворен према људима које не познаје добро, лако је помислити да им је болна искреност у природи. Међутим, пријатељи и породица који добро познају Рака, знају да они верују да је искреност важна за раст односа.

(Стил Курир)

БОНУС ВИДЕО: