Ipak vrlo je važno znati kako je upakovati i reći nekome kada vam traži savet, prema tome oni bi zaista trebalo više da porade na načinu na koji će je izgovoriti. Mada je njihova iskrenost uglavnom rezultat preterane brige, i dalje stoji da "nemaju dlake na jeziku"

Da li je vaš horoskopski znak u ovoj grupi "iskrenjaka"?

1. Strelac

Strelac je najiskreniji znak u horoskopu. Laž je poslednja stvar na umu Strelca. Vole da budu otvoreni i iskreni sa onima oko sebe. Zapravo, brutalno su iskreni. Ponekad su previše iskreni, što ih na kraju može povrediti jer neki znakovi to vide kao surovost. Strelac će vas više poštovati ako ste otvoreni i iskreni prema njima.

Foto: Profimedia

 

Ne podnose prevaru i obično znaju kada ih neko laže. Laž je uvreda u očima Strelca, zbog čega uvek govore istinu. Jedino što ih nikada ne možete nazvati je lažovima. Strelac može da deluje kao da pomalo preteruje jer uvek kaže kako stvari stoje. Međutim, u mnogim situacijama, njihova "iskrenost" može da deluje kao nepotrebna.

2. Ovan

Ovnovi su poznati po tome što će vam reći nešto o vama što možda niste tražili. Oni mogu biti oštri, ali su neverovatno pouzdani znaci horoskopa. Bilo da vas pitaju "zašto ste obukli tu boju košulje?" ili vam kažu "te naočare vam uopšte ne stoje dobro", Ovan neće ništa zadržati za sebe.

Oni ne veruju u držanje jezika za zubima i nemaju problema sa ulaskom u sitne rasprave. Proizilazeći iz elementa vatre, Ovan uvek može da osvetli prostor svojom istinom. I, baš kao i vatra, Ovan može biti veoma surov. Bez obzira na sve, Ovan će bez pardona biti ono što jeste.

Foto: Profimedia

 

3. Lav

U skladu sa svojim životinjskim znakom, lavom, Lavovi se ne plaše apsolutno ničega - čak ni govorenja istine. Iako njihova istina uglavnom dolazi u scenariju "pitano i odgovoreno", umesto davanja istine koju niste tražili, njihovi preterano iskreni odgovori čine da zažalite što ste uopšte pitali.

Lav želi da bude samouvereni vođa koga drugi žele da prate, a to ne može da se desi osim ako su iskreni, zbog čega Lav uvek teži da kaže istinu. Lavovi se ponose činjenicom da uvek govore istinu, a slika koju održavaju važnija im je od laži.

4. Rak

Što ste bliži Raku, to će on biti transparentniji. Pošto se Rakovi smatraju veoma ljubaznim, uvek imaju na umu osećanja drugih ljudi. Rak je uglavnom zatvoren prema ljudima koje ne poznaje dobro, lako je pomisliti da im je bolna iskrenost u prirodi. Međutim, prijatelji i porodica koji dobro poznaju Raka, znaju da oni veruju da je iskrenost važna za rast odnosa.

(Stil Kurir)

BONUS VIDEO: