Poznata pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, nedavno je otvorila dušu o svojoj turbulentnoj vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim. Ova 36-godišnjakinja je otkrila da je bila trudna sa Volkovim, priznavši da je njihova veza bila puna uspona i padova. Sandra je istakla da je njen privatni život oduvek bio daleko od očiju javnosti, ali da je veza sa Vladimirom privukla pažnju medija zbog njihovih čestih raskida i pomirenja.

Foto: ATA images

 

Ona je govorila i o odnosu sa ocem, te je šokirala sve kada je ispričala da ju je otac šišao na ćelavo.

- Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo. Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, ni jedan rođendan nije čestitao, čak ni punoletstvo. Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htela da mu pomognem, iako on nije hteo ni da čuje. Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da je on mene slagao. On jeste bio u teškom stanju, ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to - pričala je Sandra Afrikas sa knedlom u grlu za Informer. 

Foto: Instagram printskrin/sandraafrika

 

Sandra je takođe otkrila da je bila trudna sa Vladimirom Volkovim, čime je demantovala medijske spekulacije iz tog vremena. "Istina je, ne znam da li kada su njega nazvali šta je on rekao, ja sam kazala da nije tačno. Tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome i sada je", priznala je Sandra Afrika.

- Da, u jednom momentu sam želela da se udam za njega. Mi smo iz veze otišli u bez veze", kazala je Afrika koja je ovom prilikom priznala i da je bila trudna s fudbalerom o čemu su mediji tada spekulisali: "Istina je, ne znam da li kada su njega nazvali šta je on rekao, ja sam kazala da nije tačno. Tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome i sada je - ispričala je Sandra.

Informer / Republika