Jelena Đoković se pojavila na premijeri filma "U mojoj glavi 2", gde pozajmljuje glas jednom od likova.

- Ovo je veliki svetski projekat. Želimo da pošaljemo poruku koliko su emocije važne. Priključili smo se timu uspešnih ljudi. Mene krase sve emocije, prepoznajem se u svakom liku. Ja sam u timu čistača, oni koji brišu sećanja u filmu, to je simbolično pojavljivanje - rekla je Jelena.

- Ja sam uvek imala lepu podršku svoje porodice. U tinejdž periodu nije pamet na vlasti, ali pameti ima. Mi mislimo tad smo prepametni, a zapravo pravimo gomilu gluposti. Imamo iskušenja na svim poljima. Podrška je uvek važna, uvek - kazala je supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića.

Foto: Profimedia

 

 

Dotakla se svojih naslednika, koji su joj centar sveta.

- Da li je lakše sa ćerkom ili sinom? Izazovno je baviti se generalno decom... (smeh) Ne delim ih po polovima, ali čini mi se da mi je lakše sa starijim sinom, nego sa ćerkom. Možda jer sam osetljivija na njega, jer je prvo dete, prvo moje iskustvo u roditeljstvu. S druge strane, i te kako uživam u Tarinim avanturama - dodala je Jelena sa osmehom.

Foto: Profimedia

 

 

Ne krije da se pribojava mnogih stvari vezanih za porodicu.

- Strah je uvek prisutan, pokušavam da shvatim šta je racionalno šta nije. Novak i ja smo dobar tim, dobar tandem, ljudi koji moraju dosta da uče da bi bili bolji - istakla je ona.

(Blic)

BONUS VIDEO: