Јелена Ђоковић се појавила на премијери филма "У мојој глави 2", где позајмљује глас једном од ликова.

- Ово је велики светски пројекат. Желимо да пошаљемо поруку колико су емоције важне. Прикључили смо се тиму успешних људи. Мене красе све емоције, препознајем се у сваком лику. Ја сам у тиму чистача, они који бришу сећања у филму, то је симболично појављивање - рекла је Јелена.

- Ја сам увек имала лепу подршку своје породице. У тинејџ периоду није памет на власти, али памети има. Ми мислимо тад смо препаметни, а заправо правимо гомилу глупости. Имамо искушења на свим пољима. Подршка је увек важна, увек - казала је супруга славног тенисера Новака Ђоковића.

Фото: Профимедиа

 

 

Дотакла се својих наследника, који су јој центар света.

- Да ли је лакше са ћерком или сином? Изазовно је бавити се генерално децом... (смех) Не делим их по половима, али чини ми се да ми је лакше са старијим сином, него са ћерком. Можда јер сам осетљивија на њега, јер је прво дете, прво моје искуство у родитељству. С друге стране, и те како уживам у Тариним авантурама - додала је Јелена са осмехом.

Фото: Профимедиа

 

 

Не крије да се прибојава многих ствари везаних за породицу.

- Страх је увек присутан, покушавам да схватим шта је рационално шта није. Новак и ја смо добар тим, добар тандем, људи који морају доста да уче да би били бољи - истакла је она.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: