Svojim talentom, šarmom i autentičnošću Vesna Trivalić zauvek je obeležila srpsku kulturnu scenu.

Jedna od naših najpopularnijih glumica briljira u različitim žanrovima, a savršena je kako na malom i velikom ekranu, tako i na daskama koje život znače.

Foto: ATA images

 

Iza nje su bogat i raskošan opus, bezbroj priznanja, uloge bez kojih ne bismo mogli da zamislimo mnoge kultne filmove, serije i predstave. Apsolutno zaslužuje svaki superlativ koji stoji uz njeno ime.

S druge strane, o Vesninom privatnom životu malo se zna.

Srećno je udata za Nenada Pandurovića, službenika beogradske kancelarije Ujedinjenih nacija, sa kojim ima sina Nikolu. Svojevremeno se sa porodicom iz rodnog Beograda preselila u Dubai.

Foto: ATA images

 

No, kako su beogradski mediji pisali, pre nego što je upoznala supruga zabavljala se sa rediteljem Milošem Radovićem, sinom legendarnog Duška Radovića, dobitnikom brojnih domaćih i internacionalnih nagrada.

Foto: ATA images

 

Miloš je 1982. diplomirao filmsku i TV režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Foto: ATA images

 

Radio je u "Ateljeu 212" i "Zvezdara teatru". Scenarista je i režiser više od 200 sati igranog programa (filmovi, serije), a među najpoznatijim naslovima izdvajaju se “Otvorena vrata”, “Brod plovi za Šangaj”, “Balkan ekspres 2”, “Mali svet”, “Pad u raj”, “Rode u magli”…

Ugledni reditelj bio je velika ljubav Vesne Trivalić i pričalo se da je teško podnela raskid. Po završetku duge veze upoznala je sadašnjeg supruga, s kojim je zasnovala porodicu.

Espreso