Својим талентом, шармом и аутентичношћу Весна Тривалић заувек је обележила српску културну сцену.

Једна од наших најпопуларнијих глумица бриљира у различитим жанровима, а савршена је како на малом и великом екрану, тако и на даскама које живот значе.

Фото: АТА имагес

 

Иза ње су богат и раскошан опус, безброј признања, улоге без којих не бисмо могли да замислимо многе култне филмове, серије и представе. Апсолутно заслужује сваки суперлатив који стоји уз њено име.

С друге стране, о Веснином приватном животу мало се зна.

Срећно је удата за Ненада Пандуровића, службеника београдске канцеларије Уједињених нација, са којим има сина Николу. Својевремено се са породицом из родног Београда преселила у Дубаи.

Фото: АТА имагес

 

Но, како су београдски медији писали, пре него што је упознала супруга забављала се са редитељем Милошем Радовићем, сином легендарног Душка Радовића, добитником бројних домаћих и интернационалних награда.

Фото: АТА имагес

 

Милош је 1982. дипломирао филмску и ТВ режију на Факултету драмских уметности у Београду.

Фото: АТА имагес

 

Радио је у "Атељеу 212" и "Звездара театру". Сценариста је и режисер више од 200 сати играног програма (филмови, серије), а међу најпознатијим насловима издвајају се “Отворена врата”, “Брод плови за Шангај”, “Балкан експрес 2”, “Мали свет”, “Пад у рај”, “Роде у магли”…

Угледни редитељ био је велика љубав Весне Тривалић и причало се да је тешко поднела раскид. По завршетку дуге везе упознала је садашњег супруга, с којим је засновала породицу.

Еспресо