Elektra Elite otkako se pojavila u šozbiznisu lik svoje dece krije kao zmija noge uprkos tome što ih često spominje u intervjuima.

Foto: ATA images

 

Transrodna pevačica sinoć je prvi put viđena sa ćerkom Divom dok su sedele u jednom beogradskom restoranu u društvu nekoliko prijatelja. NJihovo prisustvo izazvalo je veliku pažnju te su pogledi drugih gostiju bili usmereni ka njima što nije ni čudo jer je Diva izrasla u pravu lepoticu.

- Elektra je odlučila da maksimalno uživa u Beogradu i nije želela da sebe i svoju porodicu uskrati tog užitka. Tek što se vratila iz Sarajeva ćerku je sačekala na aerodromu koja je doputovala iz Švajcarske kako bi nekoliko dana provela u srpskoj prestonici. Diva ima 22 godine, studira medicinu u Cirihu i važi za dobru i vaspitanu devojku, što svi mogu zaključiti po njenom ponašanju. One su se sa prijateljima maksimalno opustile, a pevačica nije štedela novac da svima sve obezbedi za stolom - ispričao je naš izvor.

Inače, Elektra dok je bila u srećnom braku da suprugom dobila je dvoje dece Oskara i Divu koja su joj centar sveta. Oni su je maksimalno podržali u odluci da postane transrodna osoba i nimalo se ne stide toga.

- Ja ću svojoj deci uvek biti najbolji otac bez obzira na moj fizički izgled. Bez njihove podrške nikada se ne bih usudila na ovaj korak. Dobila sam i podršku bivše supruge i jedna za drugu smo uvek tu, i u dobru i u zlu - jedna je od izjava Elektre Elite koje je ranije dava za medije.

Kurir