Komšije Darka Lazića ne mogu da nahvale njegovu izabranicu Katarinu, te smatraju da je folker drugi čovek nakon što je uplovio u vezu, a kasnije i u brak sa njom.

Foto: ATA images

 

Stanovnici njegovog rodnog Brestača smatraju da je Darko pre pravio dosta problema komšijama, a nisu imali lepo mišljenje ni za Anu Sević.

- Darko se mnogo promenio od kada je sa Katarinom. Nekako deluje normalnije, ne divlja kao nekada. Posle razvoda od Ane Sević ponašao se kao klinac. Lumpovao do zore, izlazio, vozio automobile besno po selu, nismo mogli da spavamo noćima od njega. To je bilo strašno. Sada kada je sa ovom malom, deluje baš srećno. Viđamo ih zajedno, a dođu mu i deca - kaže jedna starija komšinica koja živi blizu Lazića, a druga komšinica dodaje:

- Ovde je jedna lokalna kafana. Okupi društvo iz sela i ostanu do zore. Tu se lumpovalo, pilo, trošile su se silne pare. Znao je za noć da potroši i po hiljadu evra. NJegova majka je živce izgubila sa njim. Ali kao i svaka majka slaba je na decu, pa tako i ona na njega. Mnoge noći je proplakala zbog njega. Samo se nadala da će doći neka žena da ga smiri. Mislila je da je to Marina, ali ne. Očigledno je i ona bila mlada, pa nije uspela. Ova Kaća je ozbiljna vidi se da je smirena ženica i da sa njom uživa.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Zvezde Granda

 

- Kada se saznalo da je u drugom stanju tu je u dvorištu bila fešta. Muzika je bila ceo dan, vatrometi, ma ludilo pravo. Neka mu je srećno, neka se samo rađaju deca. Valjda će sada konačno da se smiri i da se ponaša shodno godinama. Ponaša se kao da je završio srednju. Skoro 40 godina, a da se ponaša kao derište. Ma razmažen je uvek bio. I kao dete. Uvek je voleo da bude u centru pažnje.

Komšije ističu da je Ana bila veoma uobražena.

- Ana je retko dolazila. Bila je vrlo uobražena. Nikada se nikom nije javljala i sve je gledala sa visinom. Sve vreme je bila usresređena samo na ćerku, ali to su bili baš retki momenti kada se pojavljivala ovde kod Branke. Svi su pokušavali da joj udovolje. Izigravala je princezu nedodirljivu - kaže jedna komšinica za Blic.