Комшије Дарка Лазића не могу да нахвале његову изабраницу Катарину, те сматрају да је фолкер други човек након што је упловио у везу, а касније и у брак са њом.

Фото: АТА имагес

 

Становници његовог родног Брестача сматрају да је Дарко пре правио доста проблема комшијама, а нису имали лепо мишљење ни за Ану Севић.

- Дарко се много променио од када је са Катарином. Некако делује нормалније, не дивља као некада. После развода од Ане Севић понашао се као клинац. Лумповао до зоре, излазио, возио аутомобиле бесно по селу, нисмо могли да спавамо ноћима од њега. То је било страшно. Сада када је са овом малом, делује баш срећно. Виђамо их заједно, а дођу му и деца - каже једна старија комшиница која живи близу Лазића, а друга комшиница додаје:

- Овде је једна локална кафана. Окупи друштво из села и остану до зоре. Ту се лумповало, пило, трошиле су се силне паре. Знао је за ноћ да потроши и по хиљаду евра. Његова мајка је живце изгубила са њим. Али као и свака мајка слаба је на децу, па тако и она на њега. Многе ноћи је проплакала због њега. Само се надала да ће доћи нека жена да га смири. Мислила је да је то Марина, али не. Очигледно је и она била млада, па није успела. Ова Каћа је озбиљна види се да је смирена женица и да са њом ужива.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Звезде Гранда

 

- Када се сазнало да је у другом стању ту је у дворишту била фешта. Музика је била цео дан, ватромети, ма лудило право. Нека му је срећно, нека се само рађају деца. Ваљда ће сада коначно да се смири и да се понаша сходно годинама. Понаша се као да је завршио средњу. Скоро 40 година, а да се понаша као дериште. Ма размажен је увек био. И као дете. Увек је волео да буде у центру пажње.

Комшије истичу да је Ана била веома уображена.

- Ана је ретко долазила. Била је врло уображена. Никада се ником није јављала и све је гледала са висином. Све време је била усресређена само на ћерку, али то су били баш ретки моменти када се појављивала овде код Бранке. Сви су покушавали да јој удовоље. Изигравала је принцезу недодирљиву - каже једна комшиница за Блиц.