Slušalac, po imenu Kalum, rekao je voditeljima Karli Flečeru, Vonu Smitu i Hejli Sproul da su njegovi roditelji mesecima verovali da je mrtav jer im je tokom jedne porodične svađe njegova sestra rekla da je preminuo.

- Moje sestre su bile u sukobu sa roditeljima u to vreme i nisu se baš slagale s njima. Ja sam živeo u Velingtonu, dok su oni bili u Krajstčerču. Moja starija sestra zapravo je nazvala roditelje i rekla im da sam umro - ispričao je Kalum.

NJegove osvetoljubive sestre čak su obavestile roditelje da je sahranjen i da roditelji njegove bivše devojke ne žele da oni budu na sahrani. Radijski voditelji su bili pomalo zbunjeni tom pričom i zanimalo ih je kako je moguće da su Kalumovi roditelji poverovali u to te zašto je on tako dugo čekao da im se javi.

Foto: Milena Anđela

 

- Bio sam zauzet životom i poslom, i onda sam pomislio - čekaj, već neko vreme nisam čuo roditelje, pitam se što se događa? I nazvao sam ih, a mama i tata su me u čudu pitali jesam li zaista živ. Mama se rasplakala, tata je bio zapanjen, nije mu bilo jasno šta se događa - rekao je Kalum.

Pokušao je i da objasni zašto su njegovi roditelji tako jednostavno i bez preispitivanja prihvatili vest o njegovoj smrti.

- Rekli su mi da su zvali druge članove naše porodice da pitaju jesu li čuli nešto o svemu tome, ali kad nisu dobili konkretnu informaciju jednostavno su zaključili da sam stvarno umro - ispričao je Novozelanđanin.

Na zaprepašćenje radijskih voditelja, otkrio je i kako su njegove sestre roditeljima rekle da je izboden na smrt te se našalio na svoj račun: - Nisam bio u nekoj bandi, ali moram priznati, u to vreme, ni ne bi bilo neobično da budem izboden.

BONUS VIDEO: