Слушалац, по имену Калум, рекао је водитељима Карли Флечеру, Вону Смиту и Хејли Спроул да су његови родитељи месецима веровали да је мртав јер им је током једне породичне свађе његова сестра рекла да је преминуо.

- Моје сестре су биле у сукобу са родитељима у то време и нису се баш слагале с њима. Ја сам живео у Велингтону, док су они били у Крајстчерчу. Моја старија сестра заправо је назвала родитеље и рекла им да сам умро - испричао је Калум.

Његове осветољубиве сестре чак су обавестиле родитеље да је сахрањен и да родитељи његове бивше девојке не желе да они буду на сахрани. Радијски водитељи су били помало збуњени том причом и занимало их је како је могуће да су Калумови родитељи поверовали у то те зашто је он тако дуго чекао да им се јави.

Фото: Милена Анђела

 

- Био сам заузет животом и послом, и онда сам помислио - чекај, већ неко време нисам чуо родитеље, питам се што се догађа? И назвао сам их, а мама и тата су ме у чуду питали јесам ли заиста жив. Мама се расплакала, тата је био запањен, није му било јасно шта се догађа - рекао је Калум.

Покушао је и да објасни зашто су његови родитељи тако једноставно и без преиспитивања прихватили вест о његовој смрти.

- Рекли су ми да су звали друге чланове наше породице да питају јесу ли чули нешто о свему томе, али кад нису добили конкретну информацију једноставно су закључили да сам стварно умро - испричао је Новозеланђанин.

На запрепашћење радијских водитеља, открио је и како су његове сестре родитељима рекле да је избоден на смрт те се нашалио на свој рачун: - Нисам био у некој банди, али морам признати, у то време, ни не би било необично да будем избоден.

БОНУС ВИДЕО: