Mediji u Hrvatskoj sada tvrde da je Van Guht Blanku prevario sa Šarlot van Loj, devojkom s kojom ima istoriju.

Portal Rtl.hr otkrio je da je Šarlot književnica, a s prijateljicama je u Belgiji otvorila i restoran. S druge strane, Jutarnji.hr otkrio je kako je Ruben van Guht svoju bivšu suprugu Lorens van Tongerlo takođe prevario sa Šarlot van Loj, te da se sada ponovo bacio u zagrljaj staroj ljubavi.

Da sumnje budu dodatno podgrejane pobrinula se i sama Šarlot koja je pre dve nedelje objavila zajedničku fotografiju sa mužem Blanke Vlašić.

U svakom slučaju, po sredi je prava sapunica, a kako će se završiti ostaje da se vidi.

Pogledajte kako izgleda Šarlot von Loj, devojka s kojom je navodno Ruben van Guht prevario Blanku Vlašić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHARLIE (@charlottevanlooy)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHARLIE (@charlottevanlooy)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHARLIE (@charlottevanlooy)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHARLIE (@charlottevanlooy)

 

Podsetimo, Van Guht trenutno izveštava s Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a tokom uklučenja u program jedne televizije iza njegovih leđa videle su se ženske noge. Kada je shvatio šta se dešava, novinar je šoljicom kafe pokušao da sakrije prizor, ali je već bilo kasno, te je šokantan snimak počeo da kruži društvenim mrežama.

 

 

Blanka i Ruben u braku su nepunih mesec dana. Naime, par se venčao 26. maja ove godine, a sada je jasno da će brak biti uzdrman osim ako Van Guht ne uspe da objasni čitavu situaciju.

Inače, Blanka Vlašić bivša je hrvatska atletičarka i dvostruka svetska šampionka u skoku uvis. Dvostruka je svetska juniorska prvakinja i apsolutna je hrvatska rekorderka s preskočenih 2,08 m (Zagreb, 31. avgust 2009) i dvoranska rekorderka s preskočenih 2,05 m (Banska Bistrica, 14. februar 2006).

Inače, njenih 2,08 m je drugi svetski rezultat svih vremena. Rekord još uvek drži Bugarka Stefka Kostadinova s preskočenih 2,09 m iz Rima 1987.

Dete je sportskih roditelja, najstarije u porodici. Otac Joško Vlašić bio je uspešan atletičar, desetobojac i osvajač zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Kazablanci, gradu po kojem je i Blanka dobila ime. Majka Venera je bivša jugoslovenska prvakinja u skijaškom trčanju.

Foto: N. Paraušić

 

Privukla je pažnju svetske atletske javnosti već sa 16 godina kada ostvaruje zapažene rezultate. S nepunih 17 godina nastupala je na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine. Godinu posle već ima šesto mesto na svetskom prvenstvu u Edmontonu. U konkurenciji juniora, Blanka je bila nedodirljiva. Osvojila je dva naslova svetske prvakinja.

Prvi put je visinu od 2,00 m preskočila na Hanžekovićevom memorijalu u Zagrebu, gde je imala simboličan startni broj 200. Od tog trenutka je njena karijera u usponu, pa se već na Olimpijskim igrama u Atini očekivala jedna od medalja. Na igre je došla s ličnim rekordom od 2,03 m. No, Blanka je pred takmičenje dobila virozu, a ubrzo nakon toga otkriveni su i problemi sa štitnom žlezdom. Karijera joj je bila pod znakom pitanja, ali Blanka se nije dala i već se 2006. vraća u formu. U toj godini je čak 12 puta preskakala 2 metra. Pobede je ređala i 2007, a na samo jednom mitingu nije bila prva. Te godine je triput popravljala lični i hrvatski rekord i postala je svetska prvakinja u Osaki s preskočenih 2,05 m. Na tom prvenstvu je po peti put pokušala srušiti rekord Stefke Kostadinove od 2,09 m, ali bez uspeha.

(Kurir, Rtl.hr)

BONUS VIDEO: