Медији у Хрватској сада тврде да је Ван Гухт Бланку преварио са Шарлот ван Лој, девојком с којом има историју.

Портал Ртл.хр открио је да је Шарлот књижевница, а с пријатељицама је у Белгији отворила и ресторан. С друге стране, Јутарњи.хр открио је како је Рубен ван Гухт своју бившу супругу Лоренс ван Тонгерло такође преварио са Шарлот ван Лој, те да се сада поново бацио у загрљај старој љубави.

Да сумње буду додатно подгрејане побринула се и сама Шарлот која је пре две недеље објавила заједничку фотографију са мужем Бланке Влашић.

У сваком случају, по среди је права сапуница, а како ће се завршити остаје да се види.

Погледајте како изгледа Шарлот вон Лој, девојка с којом је наводно Рубен ван Гухт преварио Бланку Влашић.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHARLIE (@charlottevanlooy)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHARLIE (@charlottevanlooy)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHARLIE (@charlottevanlooy)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHARLIE (@charlottevanlooy)

 

Подсетимо, Ван Гухт тренутно извештава с Европског првенства у Немачкој, а током уклучења у програм једне телевизије иза његових леђа виделе су се женске ноге. Када је схватио шта се дешава, новинар је шољицом кафе покушао да сакрије призор, али је већ било касно, те је шокантан снимак почео да кружи друштвеним мрежама.

 

 

Бланка и Рубен у браку су непуних месец дана. Наиме, пар се венчао 26. маја ове године, а сада је јасно да ће брак бити уздрман осим ако Ван Гухт не успе да објасни читаву ситуацију.

Иначе, Бланка Влашић бивша је хрватска атлетичарка и двострука светска шампионка у скоку увис. Двострука је светска јуниорска првакиња и апсолутна је хрватска рекордерка с прескочених 2,08 м (Загреб, 31. август 2009) и дворанска рекордерка с прескочених 2,05 м (Банска Бистрица, 14. фебруар 2006).

Иначе, њених 2,08 м је други светски резултат свих времена. Рекорд још увек држи Бугарка Стефка Костадинова с прескочених 2,09 м из Рима 1987.

Дете је спортских родитеља, најстарије у породици. Отац Јошко Влашић био је успешан атлетичар, десетобојац и освајач златне медаље на Медитеранским играма у Казабланци, граду по којем је и Бланка добила име. Мајка Венера је бивша југословенска првакиња у скијашком трчању.

Фото: Н. Параушић

 

Привукла је пажњу светске атлетске јавности већ са 16 година када остварује запажене резултате. С непуних 17 година наступала је на Олимпијским играма у Сиднеју 2000. године. Годину после већ има шесто место на светском првенству у Едмонтону. У конкуренцији јуниора, Бланка је била недодирљива. Освојила је два наслова светске првакиња.

Први пут је висину од 2,00 м прескочила на Ханжековићевом меморијалу у Загребу, где је имала симболичан стартни број 200. Од тог тренутка је њена каријера у успону, па се већ на Олимпијским играма у Атини очекивала једна од медаља. На игре је дошла с личним рекордом од 2,03 м. Но, Бланка је пред такмичење добила вирозу, а убрзо након тога откривени су и проблеми са штитном жлездом. Каријера јој је била под знаком питања, али Бланка се није дала и већ се 2006. враћа у форму. У тој години је чак 12 пута прескакала 2 метра. Победе је ређала и 2007, а на само једном митингу није била прва. Те године је трипут поправљала лични и хрватски рекорд и постала је светска првакиња у Осаки с прескочених 2,05 м. На том првенству је по пети пут покушала срушити рекорд Стефке Костадинове од 2,09 м, али без успеха.

(Курир, Ртл.хр)

БОНУС ВИДЕО: