Neke mogu da se pohvale dobrim genima, dok su druge svoje "nesavršenosti" rešile uz pomoć plastične hirurgije. Neke ne kriju da su svoj izgled dovele do savršenstva uz pomoć korekcija.

Tako je, primera radi, Anastasija Ražnatović često govorila o teškoj fazi kroz koju je prošla tokom puberteta kada se, kao i svaka devojčica, suočila sa pojedinim nesigurnostima. Jedna od takvih nesigurnosti u njenom slučaju bio je izgled nosa, što je rešila estetskom operacijom. Iako nikada nije govorila o korekciji usana, fotografije nekad i sad dovoljan su dokaz promene.

 

 

Sa druge strane, kada se Katarina Grujić prvi put pojavila na malim ekranima imala je samo 20 godina i izgledala je potpuno drugačije. Supruga Marka Gobeljića je "sredila" zube i usne, a radila je i neke tretmane ulepšavanja, koje danas radi gotovo svaka negovana dama. Kaća na Instagramu ne krije da je redovna nega bitan deo njenog života.

FOTO: YOUTUBE/ZVEZDE GRANDA/ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

 

Činjenica je da su se mnoge slavne dame promenile od stupanja na javnu scenu, a iako je, na kraju dana, bitno da se promene koje su radile dopadaju njima samima, često su na meti kritika zbog intervencija. Često se govori da su "kao jaje jajetu", te da su sve "išle kod istog plastičara". Zato smo odlučili da se našalimo i da proverimo koliko imate oštro oko. Pogledajte dobro fotku i pišite nam da li možete da prepoznate koje usne pripadaju kojoj slavnoj dami. 

Foto: Printskrin Instagram/mil_ru, odbranaivojska

 

A odgovore pogledajte u galeriji u nastavku:

Čija vam se najviše sviđaju?

 

Mondo