Неке могу да се похвале добрим генима, док су друге своје "несавршености" решиле уз помоћ пластичне хирургије. Неке не крију да су свој изглед довеле до савршенства уз помоћ корекција.

Тако је, примера ради, Анастасија Ражнатовић често говорила о тешкој фази кроз коју је прошла током пубертета када се, као и свака девојчица, суочила са појединим несигурностима. Једна од таквих несигурности у њеном случају био је изглед носа, што је решила естетском операцијом. Иако никада није говорила о корекцији усана, фотографије некад и сад довољан су доказ промене.

 

 

Са друге стране, када се Катарина Грујић први пут појавила на малим екранима имала је само 20 година и изгледала је потпуно другачије. Супруга Марка Гобељића је "средила" зубе и усне, а радила је и неке третмане улепшавања, које данас ради готово свака негована дама. Каћа на Инстаграму не крије да је редовна нега битан део њеног живота.

ФОТО: YОУТУБЕ/ЗВЕЗДЕ ГРАНДА/АНТОНИО АХЕЛ/АТАИМАГЕС

 

Чињеница је да су се многе славне даме промениле од ступања на јавну сцену, а иако је, на крају дана, битно да се промене које су радиле допадају њима самима, често су на мети критика због интервенција. Често се говори да су "као јаје јајету", те да су све "ишле код истог пластичара". Зато смо одлучили да се нашалимо и да проверимо колико имате оштро око. Погледајте добро фотку и пишите нам да ли можете да препознате које усне припадају којој славној дами. 

Фото: Принтскрин Инстаграм/мил_ру, одбранаивојска

 

А одговоре погледајте у галерији у наставку:

Чија вам се највише свиђају?

 

Мондо