Певачица открила да су дошли до заједничког језика и решили борбу за старатељство, те да се сада заједно смеју са мезимицом.

- Посложио је господ Бог, а и мој бивши муж и ја. Већ дужи период смо Влада и ја приметили да то утиче на Викторију. Имам осећај као да је сазрела за шест месеци и почела да схвата неке ствари боље него ми. Једно поподне сам седела сама, размишљала и послала бившем мужем поруку, да ако је расположен, све оставимо по страни и да се договоримо о ономе што је у интересу Викторије, добила сам поруку која је била позитивна - започела је Славица за “Блиц”, и потом додала како је тај сусрет изгледао.

- После годину дана такозваног пакла, и наш први сусрет је морао да има посредника, када смо се нашли, решили смо цео случај који смо годину дана водили на суду и са социјалном службом. Успели смо и сада нам је срце пуно. Терет нам је свима пао - рекла је певачица на ивици суза:

Фото: АТА имагес, Инстаграм/cukterasslavica

 

- Мислим да још нисам свесна целог исхода. Јако је брзо све дошло на своје и када сада он и ја прошетамо са њом кроз град, и када је видимо толико срећну, то нема цену... Питам се шта нам је требало све ово. Сигурно да је ово нека врста школе, али је било тешко због детета.

Влада је обрадовао ћерку и Славицу некретнином у Новом Саду.

Фото: Н. Скендерија

 

- Викторија је на поклон од тате добила стан. У близини је њене школе, па смо одлучили да се одмах нас две преселимо тамо. Он никад није био лош тата. Када две особе закрве, мора да се спусти лопта, треба бити паметан. Мислим да сам одиграла јако добро. Да је неки баксуз, терао би своје, али ето један леп почетак лета и дивно раздобље за наше дете. Свакога бих посаветовала да спусти его. У овом случају смо обоје испали људи - искрена је Славица, те је додала:

- Прави је женски стан, за две даме. Обоје смо је укључили, а ја сам Викторији препустила све идеје, да би што пре осетила да јој је то нови дом. Нема цену када родитељ види срећно дете.

Славица сматра да им је у односу највише недостајало поштовања.

Блиц