Наиме, Мијина ћерка, Маја Лена Лопатни, коју има из брака са покојним олимпијцем Роналдом Лопатнијем, породила се и на свет донела девојчицу.

Поносна бака објавила је слику наследнице на друштвеним мрежама.

- Мабел. Душо моја, слаткице моја, нека си благословена - написала је глумица у опису фотографије, а испод фотографије су се низали коментари.

 

 

Да подсетимо, прелепа и преталентована хрватска глумица Миа Беговић није имала нимало лак живот.

Миа је, наиме, важила је за једну од најлепших жена на простору бивше Југославије. Глумила је у бројним позоришним представама, филмовима и серијама, а најпознатија је по улогама у серијама "Понос Раткајевих" и "Вила Марија".

Први пут се удала 1990. године за ватерполисту Роналда Лопатнија. Њих двоје су били у браку мање од десет година и добили су ћерку Мају Лену.

Након развода, 2004. године Миа се поновно удала, овај пут за предузетника Жељка Жнидарића, а љубав је трајала шест година, након чега је уследио још један растанак.

 

 

Иако се чинило као да ће се Миа и Жељко растати у добрим односима, пар је 2012. пунио новинске ступце драмом коју су проживљавали у борби око стана у у Загребу где су заједно живели.

Док је Миа на далекој Костарики снимала ријалити "Сурвајвер", Жељко је у у њиховом стану променио браве тако да глумица више није могла да уђе. Неколико дана спавала је на степеницама пред улазним вратима.

Ипак, највећи животни ударац за Миу Беговић била је смрт њене сестре Ене, која је погинула у стравичној саобраћајној несрећи 2000. године, а у истом аутомобилу била је и Енина тада једномесечна ћерка Лана, коју је добила у браку са Јосипом Радељаком.

Блиц