Софија Милошевић ће и данас бити на трибинама како би подржала свог изабраника Луку Јовића и српску фудбалску репрезентацију која игра утакмицу са Данском за пласман у нокаут фазу Европског првенства у Немачкој.

Фото: Инстаграм принтскрин/софијамило

 

Софија је у пратњи пријатеља у јутарњим часовима отпутовала са београдског аеродрома за Минхен. У "кежуал" издању - фармеркама, мајици на бретеле и патикама. Као и увек кад је она у питању, на себи је имала скупоцен накит, али и кофер и ташну познатих светских брендова.

Фото: Инстаграм принтскрин/sofijamilo

 

 

Међутим, овога пута није обратила пажњу испред чега се фотографише, а људи су на друштвеним мрежама одмах "уснимили" шта се иза ње крије. "Играчке" за одрасле...

Фото: Инстаграм принтскрин/sofijamilo

 

 

Наравно, ништа страшно, никакав велики гаф, али довољно да се људи нашале на тај рачун. Још ако победимо Данце и пласирамо се у осмину финала Европског првенства у Немачкој - шале ће бити још боље. И сви се надамо да ће бити тако, верујемо да је исти случај и са Софијом... Само да Србија савлада Данску!

Фото: Инстаграм принтскрин/sofijamilo

 

 

Манекенка и дизајнерка је Луку бодрила са трибина и на претходној утакмици са Словенијом, када је њен вереник голом у последњим секундама изједначио на 1:1 и оставио Србији наду да у последњем мечу у групи може да обезбеди карту за даље.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм софијамило

 

Подсетимо, Софија и Лука заједно су већ пет година, а како је она истицала неколико пута, ускоро ће да стану и на "луди камен".

Фото: Профимедиа