Korisnica društvene mreže Redit Qarantinosfootfetish podelila je priču o drami na sopstvenom venčanju. "Venčali smo se i plan je bio da se zabava nastavi u nekim barovima u centru. Dali su mi puno čaša i mešanih pića (bez zamerke, moja je odgovornost bila da ne pijem previše) i sve je išlo odlično dok nismo došli do bara broj četiri", ispričala je.

Prekasno je shvatila da je previše popila. "Vrlo brzo sam od neveroatnog osećaja došla do toga da mi je jako muka i morala sam bukvalno da budem nošena od bara do klupe napolju jer su mi noge toliko klecale da sam samo padala na zemlju", nastavila je. Situacija je brzo eskalirala kada se umešala policija.

"Napolju su me okružili policajci, kao i svi prijatelji mog novog muža, dok sam povraćala i plakala i svima se obilato izvinjavala. Nisam mogla da držim oči otvorene i na kraju me je suprug uneo u taksi nakon što su policajci, koji su bili jako dobri prema meni, zapretili da će pozvati hitnu pomoć", prisetila se.

Foto: Profimedia

 

Nisu hteli da se zove hitna pomoć i umesto toga pokušali su da uđu u Uber. "Nastavila sam da povraćam niz ulicu do auta i povratila sam i u taksiju. Moj muž i najbolja prijateljica doveli su me kući i probudila sam se sa užasnom glavoboljom, ali inače sam dobro", napisala je. Iako je sve ispalo dobro, mlada se stidela.

"Sada se nosim sa ogromnom nelagodom i sramotom zbog toga što sam bila nemarno pijana u javnosti, i to pred muževim prijateljima koje ne poznajem dobro, i što sam ga terala da se brine za mene prve bračne noći. Svi s kojima sam stalno razgovarala uveravali su me da se niko ne ljuti na mene, ali tako mi je neprijatno. Pretpostavljam da samo tražim mudre reči o suočavanju sa sramotom posle pijanstva (posebno kao neko ko je obično ona prijateljica koja se brine za sve ostale)", dodala je.

Korisnici Redita su preplavili komentare umirujućim porukama. "Dakle, ispričaću vam priču. Davne 2014. godine, bio mi je 23. rođendan i pokušavala sam da upoznam nekoga napolju i spetljam se s njim. Pokušala sam da impresioniram tog jednog tipa, puno sam pila, otišla sam kući s njim, a onda sam povratila u krevetu. U noći našeg venčanja 2020. (da s tim istim tipom, očito sam ostavila utisak) takođe sam povratila u krevetu, ovaj put barem u kantu za smeće. U svakom slučaju, to se događa. Sada smo u braku dve i po godine, trenutno sam trudna i samo želim da kažem da sam započela naš brak na isti način na koji sam započela našu vezu i oboje je funkcionisalo prilično dobro", napisala je jedna korisnica. "Moj muž je povratio u mom krevetu, na moj rođendan, samo šest meseci nakon što smo započeli vezu. Zajedno smo preko sedam godina", dodala je druga korisnica.

BONUS VIDEO: