Корисница друштвене мреже Редит Qarantinosfootfetish поделила је причу о драми на сопственом венчању. "Венчали смо се и план је био да се забава настави у неким баровима у центру. Дали су ми пуно чаша и мешаних пића (без замерке, моја је одговорност била да не пијем превише) и све је ишло одлично док нисмо дошли до бара број четири", испричала је.

Прекасно је схватила да је превише попила. "Врло брзо сам од невероатног осећаја дошла до тога да ми је јако мука и морала сам буквално да будем ношена од бара до клупе напољу јер су ми ноге толико клецале да сам само падала на земљу", наставила је. Ситуација је брзо ескалирала када се умешала полиција.

"Напољу су ме окружили полицајци, као и сви пријатељи мог новог мужа, док сам повраћала и плакала и свима се обилато извињавала. Нисам могла да држим очи отворене и на крају ме је супруг унео у такси након што су полицајци, који су били јако добри према мени, запретили да ће позвати хитну помоћ", присетила се.

Фото: Профимедиа

 

Нису хтели да се зове хитна помоћ и уместо тога покушали су да уђу у Убер. "Наставила сам да повраћам низ улицу до аута и повратила сам и у таксију. Мој муж и најбоља пријатељица довели су ме кући и пробудила сам се са ужасном главобољом, али иначе сам добро", написала је. Иако је све испало добро, млада се стидела.

"Сада се носим са огромном нелагодом и срамотом због тога што сам била немарно пијана у јавности, и то пред мужевим пријатељима које не познајем добро, и што сам га терала да се брине за мене прве брачне ноћи. Сви с којима сам стално разговарала уверавали су ме да се нико не љути на мене, али тако ми је непријатно. Претпостављам да само тражим мудре речи о суочавању са срамотом после пијанства (посебно као неко ко је обично она пријатељица која се брине за све остале)", додала је.

Корисници Редита су преплавили коментаре умирујућим порукама. "Дакле, испричаћу вам причу. Давне 2014. године, био ми је 23. рођендан и покушавала сам да упознам некога напољу и спетљам се с њим. Покушала сам да импресионирам тог једног типа, пуно сам пила, отишла сам кући с њим, а онда сам повратила у кревету. У ноћи нашег венчања 2020. (да с тим истим типом, очито сам оставила утисак) такође сам повратила у кревету, овај пут барем у канту за смеће. У сваком случају, то се догађа. Сада смо у браку две и по године, тренутно сам трудна и само желим да кажем да сам започела наш брак на исти начин на који сам започела нашу везу и обоје је функционисало прилично добро", написала је једна корисница. "Мој муж је повратио у мом кревету, на мој рођендан, само шест месеци након што смо започели везу. Заједно смо преко седам година", додала је друга корисница.

БОНУС ВИДЕО: