Ован и Водолија

Њихова веза је препуна авантуре, воле динамичан и занимљив начин живота. Обоје имају изражен авантуристички дух па њихов однос може бити врло узбудљив. Увек су расположени за акцију и врло отворени да испробају све и свашта. Веза ова два знака често је јака. Они воле и желе да буду заједно, али имају разумевања и кад једна страна жели да уради нешто сама - управо зато ова комбинација у љубави дуго траје.

Бик и Рак

У овој вези партнери добро разумеју једно друго. Ова два знака могу снажно да се повежу, и телесно и емоционално и духовно. Веза Бика и Рака с временом постаје све снажнија.

Рак и Рибе

Ради се о два водена знака којима је космичка повезаност израженија него код других знакова. Они су у стању као пар фантастично да се снађу у свакаквим ситуацијама. Кроз године у вези се јако добро упознају и поносни су на то. Осим тога, као пар су врло забавни па многи прижељкују да се нађу у њиховом друштву.

Фото: Профимедиа

 

Лав и Стрелац

Ово су два врло страствена знака па је и њихов однос такав. Обоје воле да уживају у љубави и животу пуном паром. Међусобно се подупиру и једно другом служе као инспирација за раст и бољитак. Осом тога, спремни су да одвоје време како би помогли драгим људима.

Девица и Бик

Девица и Бик се невероватно добро слажу и прилагођавају једно другоме. Обоје су земљани знакови, поштени, искрени и озбиљни. Воле да живе мирно и лежерно. Кроз године се снажно повежу и раземију чак и кад нико ништа не говори.

Вага и Близанци

Ова два знака комуницирају међусобно на све могуће начине, не само вербално, а темељ њихове везе лежи на јакој интелектуалној повезаности. Осим тога, склони су духовним стварима што каткад њихову љубав одводи на неку вишу димензију. Као партнери поштују једно друго, уживају заједно у складном и мирном животу, а притом се радо друже с другим људима.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија и Рак

Веза ова два знака углавном је прожета снажним емоцијама и страшћу. Кад се једном међу њима распламса љубав, остају дуго заједно, верни су једно другоме и брижни. Имају сличне моралне вредности што је још један велики плус у њиховој вези.

Стрелац и Ован

У овој комбинацији серади о вези која је прожета интензивном страшћу. Повезује их јака енергија из које се гради чврст однос. И Ован и Стрелац имају помало дивљи карактер и препуни су ентузијазма па људи воле да буду у њиховом друштву, а њима то одговара.

Јарац и Бик

Ови знакови се снажно привлаче, попут магнета и комада метала. Астролози ову комбинацију често називају "правим примером сродних душа". Њихова веза је јака, дуготрајна, прожета дивљењем и поштовањем. Обоје сањаре о бескрајној љубави и теже томе.

Фото: Профимедиа

 

Водолија и Близанци

Овде се ради о припадницима хороскопа који су се у стању да се дубоко психолошки повежу у љубавној вези. Они као да телепатски комуницирају једно с другим, као да једно другом читају мисли и знају шта је то што другој страна треба. Њихов однос другима може да делује помало мистично.

Рибе и Шкорпија

У овој комбинацији ради се о изузетно интуитивном љубавном пару снажно повезаном на интелектуалном нивоу. Они желе да максимално упознају душу својег партнера. Осим тога, врло су романтични, страствени и јако се међусобно поштују.

БОНУС ВИДЕО: