Holger Rune priznao je da je bilo "peckanja" između njega i Novaka Đokovića posle ispadanja Srbije sa Evropskog prvenstva.

Novak Đoković bio je u utorak uveče u Minhenu. Doleteo je iz Londona da gleda meč između Srbije i Danske na Evropskom prvenstvu. Nažalost, meč je završen remijem (0:0) što je značilo da "orlovi" završavaju takmičenje i da ne idu u osminu finala. To je dalo dodatni motiv i velikom rivalu srpskog tenisera.

Danac Holger Rune iskoristio je priliku da malo "pecne" Novaka posle meča na egzibicionom turniru u Harlingemu, teniskom klubu koji se nalazi u Londonu. Posle pobede protiv Karena Hačanova (Rusija) pričao je o tome.

Foto: Profimedia

 

 

- Da, definitivno. Imali smo dug razgovor u svlačionici - rekao je Rune na početku intervjua obavljenog na terenu i počeo da se smeje.

Voditeljka, koja je inače iz Škotske, upitala ga je da otkrije detalje tog razgovora.

- Još uvek smo prijatelji, tako da je to dobro. On je otišao u Minhen, razgovarali smo da idemo zajedno. Bilo je, ne znam kako da opišem meč. Ali, prošli smo, tako da sam srećan - zaključio je Rune.

Foto: RTS printskrin

 

 

Srbin se vratio u Englesku i odradiće u četvrtak trening sa Janikom Sinerom posle koga će imati jasniju sliku oko toga koliko je spreman i da li može da učestvuje na Vimbldonu. Žreb za treći grend slem sezone je 28. juna.

(Mondo)

BONUS VIDEO: