Холгер Руне признао је да је било "пецкања" између њега и Новака Ђоковића после испадања Србије са Европског првенства.

Новак Ђоковић био је у уторак увече у Минхену. Долетео је из Лондона да гледа меч између Србије и Данске на Европском првенству. Нажалост, меч је завршен ремијем (0:0) што је значило да "орлови" завршавају такмичење и да не иду у осмину финала. То је дало додатни мотив и великом ривалу српског тенисера.

Данац Холгер Руне искористио је прилику да мало "пецне" Новака после меча на егзибиционом турниру у Харлингему, тениском клубу који се налази у Лондону. После победе против Карена Хачанова (Русија) причао је о томе.

Фото: Профимедиа

 

 

- Да, дефинитивно. Имали смо дуг разговор у свлачионици - рекао је Руне на почетку интервјуа обављеног на терену и почео да се смеје.

Водитељка, која је иначе из Шкотске, упитала га је да открије детаље тог разговора.

- Још увек смо пријатељи, тако да је то добро. Он је отишао у Минхен, разговарали смо да идемо заједно. Било је, не знам како да опишем меч. Али, прошли смо, тако да сам срећан - закључио је Руне.

Фото: РТС принтскрин

 

 

Србин се вратио у Енглеску и одрадиће у четвртак тренинг са Јаником Синером после кога ће имати јаснију слику око тога колико је спреман и да ли може да учествује на Вимблдону. Жреб за трећи гренд слем сезоне је 28. јуна.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: