Piksi je u srećnom braku sa svojom suprugom Snežanom koju često ističe kao stub porodice.

Troje dece – Anja, Andrea i Marko – kruna su njihove dugogodišnje ljubavi. O svojoj porodici Piksi govori sa ponosom, a neretko ističe kako je za vaspitanje naslednika zaslužna upravo njegova supruga.

Foto: D. Milovanović

 

 

Legendarni fudbaler i njegova lepša polovina pre tri godine proslavili su 30 godina skladnog braka, a svaki put kada jedno o drugome javno progovore – imaju samo reči hvale.

– Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: "Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam". Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine – rekla je gospođa Stojković jednom prilikom za Story.

Plod njihove velike ljubavi jesu dve ćerke i sin, koji svojim glamuroznim stilom života ne prestaju da intrigiraju javnost.

Od Piksijevih troje naslednika lepa brineta Anja Valente najviše se eksponira i svoj privatni život ne skriva od radoznalih pogleda.

Lepa Anja vodi život na visokoj nozi, a neretko putem društvenih mreža deli detalje koji se tiču ekskluzivnih događaja kojima često prisustvuje, ali i delove svog luksuznog garderobera.

Foto: Instagram printskrin/anja

 

 

Tamnokosa naslednica selektora srpske reprezentacije udata je za francuskog automobilistu Igoa Valentea, a 2018. godine srećni par upriličio je venčanje za pamćenje u Anjinom rodnom Beogradu.

Velelepno slavlje organizovano u jednom prestižnom restoranu na Kalemegdanu vrvelo je od poznatih zvanica, atmosfera je bila sjajna i sve je prštalo od luksuza. 

Venčanje je bilo toliko spektakularno, da je čak i čuveni časopis Vogue pisao o njemu.

Poznata Beograđanka i uspešni Francuz trenutno žive u Londonu i imaju četvoro dece – tri devojčice i jednog dečaka – sa kojima slavni deka i baka neretko provode vreme.

 

 

Osim fizičke sličnosti, Marko Stojković sa svojom lepom sestrom Anjom deli i sklonosti ka ekstravagantnom načinu života i to ne krije, a svoje slobodno vreme voli da provodi u društvu porodice.

Diplomirao je menadžment na prestižnom londonskom fakultetu i svohj život vodi na relaciji između Amerike i Britanije. On je strastveni putnik i ljubitelj luksuznih automobila i vina, što rado deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

 

Gde god na kugli zemaljskoj bio, Piksijev naslednik svoje vreme provodi isključivo na ekskluzivnim mestima i u visokom društvu.

Veliku ljubav gaji prema životinjama, a javnost je potpuno zaintrigirao podelivši sliku sa – ni manje ni više nego bebom belog tigra, za koju su se mnogi zapitali da li je kućni ljubimac ekstravagantnog Marka. 

 

 

Dve Piksijeve ćerke, Anja i Andrea, imaju potpuno različite pristupe javnom životu. Dok je Anja česta tema domaćih medija, starija Andrea brižljivo čuva svoj privatni život od javnosti.

O njenom životu malo se zna, osim da je ostvarena kao majka i da uživa u ljubavi sa svojim suprugom Meteom.

Najviše njenih fotografija možemo pronaći u porodičnim albumima njene sestre i brata, a svi koji su imali prilike da vide kako izgleda složni su u jednom; plavokosa Andrea je slika i prilika svoje majke Snežane.

 

 

Porodični život Piksijeve porodice ispunjen je radom, ljubavlju i avanturama, dok njihov stil života na visokoj nozi privlači pažnju kako lokalnih tako i svetskih medija.

 NJihova priča primer je kako harmonija porodičnog života može ići ruku pod ruku sa uspesima u karijeri, stvarajući jedinstven i inspirativan životni put.

(Glossu)

BONUS VIDEO: