Пикси је у срећном браку са својом супругом Снежаном коју често истиче као стуб породице.

Троје деце – Ања, Андреа и Марко – круна су њихове дугогодишње љубави. О својој породици Пикси говори са поносом, а неретко истиче како је за васпитање наследника заслужна управо његова супруга.

Фото: Д. Миловановић

 

 

Легендарни фудбалер и његова лепша половина пре три године прославили су 30 година складног брака, а сваки пут када једно о другоме јавно проговоре – имају само речи хвале.

– Сви знају да је наш брак био турбулентан. Често се шалим са другарицама које се разводе: "Ви сте се савршено удале, а ја сам се намучила да дођем до савршеног брака, па сада уживам". Шалу на страну, треба се трудити. Другачије је када се удајете и жените са 30 или 35, јер сте дотад нешто већ прошли, а ми смо имали 22 и 23 године – рекла је госпођа Стојковић једном приликом за Сторy.

Плод њихове велике љубави јесу две ћерке и син, који својим гламурозним стилом живота не престају да интригирају јавност.

Од Пиксијевих троје наследника лепа бринета Ања Валенте највише се експонира и свој приватни живот не скрива од радозналих погледа.

Лепа Ања води живот на високој нози, а неретко путем друштвених мрежа дели детаље који се тичу ексклузивних догађаја којима често присуствује, али и делове свог луксузног гардеробера.

Фото: Инстаграм принтскрин/anja

 

 

Тамнокоса наследница селектора српске репрезентације удата је за француског аутомобилисту Игоа Валентеа, а 2018. године срећни пар уприличио је венчање за памћење у Ањином родном Београду.

Велелепно славље организовано у једном престижном ресторану на Калемегдану врвело је од познатих званица, атмосфера је била сјајна и све је прштало од луксуза. 

Венчање је било толико спектакуларно, да је чак и чувени часопис Вогуе писао о њему.

Позната Београђанка и успешни Француз тренутно живе у Лондону и имају четворо деце – три девојчице и једног дечака – са којима славни дека и бака неретко проводе време.

 

 

Осим физичке сличности, Марко Стојковић са својом лепом сестром Ањом дели и склоности ка екстравагантном начину живота и то не крије, а своје слободно време воли да проводи у друштву породице.

Дипломирао је менаџмент на престижном лондонском факултету и свохј живот води на релацији између Америке и Британије. Он је страствени путник и љубитељ луксузних аутомобила и вина, што радо дели са својим пратиоцима на друштвеним мрежама.

 

 

Где год на кугли земаљској био, Пиксијев наследник своје време проводи искључиво на ексклузивним местима и у високом друштву.

Велику љубав гаји према животињама, а јавност је потпуно заинтригирао поделивши слику са – ни мање ни више него бебом белог тигра, за коју су се многи запитали да ли је кућни љубимац екстравагантног Марка. 

 

 

Две Пиксијеве ћерке, Ања и Андреа, имају потпуно различите приступе јавном животу. Док је Ања честа тема домаћих медија, старија Андреа брижљиво чува свој приватни живот од јавности.

О њеном животу мало се зна, осим да је остварена као мајка и да ужива у љубави са својим супругом Метеом.

Највише њених фотографија можемо пронаћи у породичним албумима њене сестре и брата, а сви који су имали прилике да виде како изгледа сложни су у једном; плавокоса Андреа је слика и прилика своје мајке Снежане.

 

 

Породични живот Пиксијеве породице испуњен је радом, љубављу и авантурама, док њихов стил живота на високој нози привлачи пажњу како локалних тако и светских медија.

 Њихова прича пример је како хармонија породичног живота може ићи руку под руку са успесима у каријери, стварајући јединствен и инспиративан животни пут.

(Глоссу)

БОНУС ВИДЕО: