Ипак, Биљана није једина Јанкова љубав о којој јавност зна. Наиме, бивши тенисер се пре 20 година забављао са телевизијском водитељком Милом Арсић.

- Упознао нас је заједнички пријатељ, сасвим случајно, у једном београдском локалу. Мила ми се одмах допала, јер је била стопроцентно изненађење. Уз изглед какав она има, данашње девојке углавном, покушавајући добро да се удају и знају само да декламују познате робне марке из области моде и ауто индустрије, а Мила и ја смо причали о далеко људскијим, занимљивијим стварима - испричао је Јанко својевремено.

 

 

- Ипак, међу нама се после тог првог сусрета није ништа догодило. После кратког времена, Мила ме је позвала да гостујем у њеној емисији, што је био наш други сусрет. Тада сам већ био сигуран да ми њено присуство много значи, али сам био стрпљив.

- Допала ми се, али нисам био сигуран да ли су иста осећања и с њене стране. Ипак, на мушкарцу је да проба, па шта буде. После емисије чули смо се још неколико пута, и позвао сам је, коначно, да се видимо насамо. То је био гем, сет и меч.

Забављали су се око два месеца, а онда је уследио изненађујући раскид... Телефоном јој је саопштио да не жели више да је виђа.

- Никада нисам била срећнија. Све у вези с Јанком ми се свиђало, била сам на седмом небу. Откад ми је рекао да више не жели везу са мном, не могу да дођем себи. Данима плачем,не излазим из куће... Не идем на факултет, у теретану. Није ми ни до чега – изјавила је Мила после раскида за магазин „Глориа“.

 

 

- Забављали смо се нешто више од два месеца. Био је диван, најбољи дечко на свету. Сваки час смо размењивали нежне СМС поруке, врло често смо се зивкали и по неколико пута на дан. Последњи пут смо се чули пред његов меч у Француској. Како је изгубио два меча нисам хтела да га зовем, мислила сам да је боље да га не узнемиравам - открила је бивша девојка Јанка Типсаревића.

- Онда ми је, мислим да је то било 4. марта, послао поруку да је стигао у Београд и да му се јавим. Одмах сам га позвала, а на моје питање: “Откуд ти?”, јер сам баш била изненађена, а како и не бих, увек ме је обавештавао кад долази, почео је: “Знаш, два дана сам размишљао, не желим више да се забављамо. Ја нисам за озбиљну везу!”.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Предложила сам му да се нађемо, да ми каже у очи све што има, а он је одговорио: “Нећу да ме неко чека док сам далеко. То сам пробао са бившом девојком и није функционисало.” Онда сам рекла: “Какве то везе има са мном? Мени не смета. Ја могу да чекам. Хајде да се нас двоје нађемо па да све лепо разјаснимо”, а Јанко ће на то: “Немам времена, хоћу да ноћ проведем с родитељима” - испричала је Мила.

- Ипак сам инсистирала да се видимо, а онда је он, већ нервозно, додао: “Немој да ме оптерећујеш, морам да се видим и с пријатељима!” И то је све. Ни речи објашњења... Наравно да ми је жао што смо раскинули, али ме је много више повредило што је то било на овако груб начин.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: