Атрактивна плавуша годинама прати Филипа на свим утакмицама и пружа му посебну подршку, а активна је и на друштвеним мрежама где неретко поставља снимке и слике.

 

 

Тиана је пажњу изазвала атрактивним изгледом, а неретко дели на друштвеним мрежама фотографије са својим изабраником.

Судећи према њеном Инстаграм профилу, воли да путује и да следи модне трендове, али највише воли да је у загрљају Филипа. 

 

 

Прошле године је доспела у центар пажње, када је кад је Филип морао да даје изјаву у полицији због напада француског центра Матијаса Лесора.

- Најтежа ствар која ми се тренутно дешава, је што морам да ћутим и трпим што сам у вези са професионалним спортистом. Искрено ме је брига што ми је инбокс пун претњи јер сам свесна у каквој земљи живим, нажалост - написала је тада Тиана на Инстаграму и додала: 

 

 

- Оно што желим да бар моји блиски пријатељи знају да је Филип у полицију морао да оде по службеној дужности, да апсолутно нико први није провоцирао и да се ја њему дивим како пролази како пролази кроз све ово - написала је она.

 

 

Жао јој је што се, како каже, "удара на момка од 22 године који мрава није згазио". Жао ми је што се удара на особу која је за нашу репрезентацију играла док су други били на одмору, итд. Жао ми је што је глас олоша и шљама нашој земљи много гласније од нормалних људи - написала је тада.

БОНУС ВИДЕО: