Марко Арнаутовић већ годинама наступа за репрезентацију Аустрије, коју је синоћ предводио као капитен у пријатељском мечу против фудбалске репрезентације Србије.

Познати спортиста, који тренутно наступа за милански Интер, рођен је у Флоридсдорфу, северном делу Беча, а познато је да му је отац Србин, као и да је Марко својевремено желео да игра за наш национални тим.

 

 

Он је у синоћном мечу отпевао и химну "Боже правде" и прекрстио се пред меч, а није могао да сакрије емоције у овом важном моменту за њега.

Арнаутовић је познат као темпераментан играч, а фудбалска јавност га обожава, баш као и женски део навијача.

На њихову жалост, фудбалер је већ годинама у складном браку, а његово срце укала је једна Сара, за коју кажу да је једини "лек" за спортисту ког су у прошлости медији називали "лошим момком аустријског фудбала" и "Арогантовићем".

 

 

Сара Арнаутовић рођена је као Сара Лизаковски 21. марта 1985. године у Бечу, што значи да је четири године тарија од свог супруга, а има немачко и пољско порекло.

О њеном животу се не зна много, осим да је од 2012. удата за аустријску фудбалску звезду, као и да је пар заједно добио две ћерке – Емилију и Алисију, а породица прати Арнаутовића где год га његова каријера одведе.

Марко Арнаутовић више пута је истицао колико је срећан што је засновао породицу с њом, а у описима фотографија на Инстаграму називао је супругу "моје све", док своју породицу назива – "тим Арна".

 

 

Како је фудбалер испричао по доласку у Енглеску пре неколико година, чланци у којима је описиван као "несташан дечко" били су за њега отрежњење и, уз подршку породице и због њих, потрудио се да промени свој имиџ.

– Кад сам тек стигао, сви су говорили: "Дошао је нови Балотели". Рекао сам себи: "Не можеш више тако, твоја ћерка ће касније читати о теби и помислити да јој је тада лудак". Моја породица ми је много помогла – истакао је Арнаутовић.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: