Иако је фудбалер један од омиљених спортиста нације, овог пута нашао се на мети опречних мишљења због стајлинга, тачније модног детаља који је свима запао за око.

Пре само неколико дана, "орлови" су пошли пут Беча, где их очекује прва од две пријатељске, припремне утакмице пред Европско првенство које почиње за 11 дана.

Насмејани и спремни да остваре зацртане циљеве, они су позирали фото-репортерима који су им пожелели пуно успеха у Немачкој.

Ипак, посебну пажњу свих присутних, а и шире јавности привукао је Душан Влаховић. Овог пута не због бравура на терену, на које смо већ навикли, већ због стајлинга.

Наиме, фудбалер је усликан у репрезентативној тренерци, и ништа ту не би било зачуђујуће да је имао обичне чарапе, а не доколенице у црној боји налик женским.

На некадашњем Твитеру, данас X мрежи, појавили су се разни коментари, углавном негативни, а тема је, наравно, фотографија Душана Влаховића.

Међутим, у мору увреда и погрдних речи пронашли смо један коментар који тврди да је у питању здравствена нега, те да овакве чарапе Влаховић мора да носи у авиону.

"Јао, људи, вероватно су компресивне чарапе и носи их у авиону… охладите мало", гласио је коментар који је разрешио мистерију дана на друштвеним мрежама.

БОНУС ВИДЕО: