Iako je fudbaler jedan od omiljenih sportista nacije, ovog puta našao se na meti oprečnih mišljenja zbog stajlinga, tačnije modnog detalja koji je svima zapao za oko.

Pre samo nekoliko dana, "orlovi" su pošli put Beča, gde ih očekuje prva od dve prijateljske, pripremne utakmice pred Evropsko prvenstvo koje počinje za 11 dana.

Nasmejani i spremni da ostvare zacrtane ciljeve, oni su pozirali foto-reporterima koji su im poželeli puno uspeha u Nemačkoj.

Ipak, posebnu pažnju svih prisutnih, a i šire javnosti privukao je Dušan Vlahović. Ovog puta ne zbog bravura na terenu, na koje smo već navikli, već zbog stajlinga.

Naime, fudbaler je uslikan u reprezentativnoj trenerci, i ništa tu ne bi bilo začuđujuće da je imao obične čarape, a ne dokolenice u crnoj boji nalik ženskim.

Na nekadašnjem Tviteru, danas X mreži, pojavili su se razni komentari, uglavnom negativni, a tema je, naravno, fotografija Dušana Vlahovića.

Međutim, u moru uvreda i pogrdnih reči pronašli smo jedan komentar koji tvrdi da je u pitanju zdravstvena nega, te da ovakve čarape Vlahović mora da nosi u avionu.

"Jao, ljudi, verovatno su kompresivne čarape i nosi ih u avionu… ohladite malo", glasio je komentar koji je razrešio misteriju dana na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: