Марко Арнаутовић већ годинама наступа за репрезентацију Аустрије, коју је предводио као капитен И у пријатељском мечу против фудбалске репрезентације Србије. Марко иначе пред сваки меч има ритуал - три пута се прекрсти пред почетак утакмице, а на пријатељској утакмици коју је Аустрија играла против Србије, није певао аустријску химну.

 

 

Певао је "Боже правде" уместо тога. Спортиста који тренутно наступа за Интер, рођен је у Флоридсдорфу, северном делу Беча, а познато је да му је отац Србин, као и да је Марко својевремено желео да игра за наш национални тим.

 

 

Фудбалска јавност га обожава, припаднице лепшег пола такође, али он је на њихову жалост годинама у складном браку. Његово  срце украла је једна Сара, за коју кажу да је једини "лек" за спортисту ког су у прошлости медији називали "лошим момком аустријског фудбала".

 

 

Сара Арнаутовић рођена је као Сара Лизаковски 21. марта 1985. године у Бечу, што значи да је четири године старија од свог супруга, а има немачко и пољско порекло.

 

 

О њеном животу се не зна много, осим да је од 2012. удата за аустријску фудбалску звезду, као и да је пар заједно добио две ћерке – Емилију и Алисију, а породица прати Арнаутовића где год га његова каријера одведе.

БОНУС ВИДЕО: