Bili, videli, vratili se - i ništa nisu uradili. Neretko tako može da se prepriča učešće naših fudbalera na velikim takmičenjima, a tako je bilo i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj koje (za neke) još uvek traje.

I koliko god fudbaleri odigrali loše na jednom, to nikako ne sprečava ljude da se nadaju i prave euforiju pred sledeće prvenstvo. Ni u ovom poslednjem slučaju nije bila drugačija situacija.

Bilo je slabo u prve dve utakmice u grupi "C" protiv Engleske (0:1) i Slovenije (1:1), ali je sve moglo da se ispravi u poslednjoj protiv Danaca. Ili nije moglo - bila nam je neophodna pobeda, a Srbija je slabo napadala i "došla" do jalovih 0:0 što je bilo dovoljno za aktiviranje povratne avionske karte u domovinu.

Sve znaju, imaju "iskustva", ali su navijači ipak nepopravljivi i kidali su živce i ovoga puta. Jedan od njih je i otac poznate srpske tiktokerke Tare Ristić, kako ga ona od milja zove "Rikson".

 

@tararistic4 Ja se nadam da će FSS uzeti u razmatranje Riksona, za budućeg selektora naše reprezentacije u fudbalu, da bar bude plaćen za svoje nervne slomove🥲 Jedva su svi stali u minut i po😂 #fyp #foryou #xyzbca #europeanchampionship #tiktokbalkan #evropskoprvenstvo ♬ original sound - Tara Ristic

 

Ona ga je krišom snimila kako se jedi tokom duela sa Dancima i objavila video na TikToku. 

- Ja se nadam da će FSS uzeti u razmatranje Riksona, za budućeg selektora naše reprezentacije u fudbalu, da bar bude plaćen za svoje nervne slomove. Jedva su svi stali u minut i po - stavila je Tara u opisu snimka.