Били, видели, вратили се - и ништа нису урадили. Неретко тако може да се преприча учешће наших фудбалера на великим такмичењима, а тако је било и на Европском првенству у Немачкој које (за неке) још увек траје.

И колико год фудбалери одиграли лоше на једном, то никако не спречава људе да се надају и праве еуфорију пред следеће првенство. Ни у овом последњем случају није била другачија ситуација.

Било је слабо у прве две утакмице у групи "Ц" против Енглеске (0:1) и Словеније (1:1), али је све могло да се исправи у последњој против Данаца. Или није могло - била нам је неопходна победа, а Србија је слабо нападала и "дошла" до јалових 0:0 што је било довољно за активирање повратне авионске карте у домовину.

Све знају, имају "искуства", али су навијачи ипак непоправљиви и кидали су живце и овога пута. Један од њих је и отац познате српске тиктокерке Таре Ристић, како га она од миља зове "Риксон".

 

@tararistic4 Ja se nadam da će FSS uzeti u razmatranje Riksona, za budućeg selektora naše reprezentacije u fudbalu, da bar bude plaćen za svoje nervne slomove🥲 Jedva su svi stali u minut i po😂 #fyp #foryou #xyzbca #europeanchampionship #tiktokbalkan #evropskoprvenstvo ♬ original sound - Tara Ristic

 

Она га је кришом снимила како се једи током дуела са Данцима и објавила видео на ТикТоку. 

- Ја се надам да ће ФСС узети у разматрање Риксона, за будућег селектора наше репрезентације у фудбалу, да бар буде плаћен за своје нервне сломове. Једва су сви стали у минут и по - ставила је Тара у опису снимка.