Posle pomenutog incidenta, Antonijević je izjavio da je glumica dodatno podstrekivala nasilje, govoreži: "I ja bih ga ubila", ali ona to negira.

- Mene je u medijima napao bivši prijatelj, i to u trenutku moje velike premijere. Ovakvu filmsku ulogu nisam imala 12 godina. Napao je jednu ženu, nezaštićenu. To dovoljno govori i o našem društvu, koje je tako nešto dozvolilo. Govori i o odnosu prema ženama, generalno. Danima sam trpela medijsko zlostavljanje, a uveče sam slomljena od svega izlazila da se poklonim pred publikom u Čačku, Vranju, Banjaluci. Ne bih da budem patetična, ali neistine bole kao žive rane - rekla je glumica, koja zbog sudskog procesa ne može da iznosi detalje incidenta.

Foto: ATA images

 

- Sudski proces je u toku i po savetu advokata ne smem da iznosim detalje. Moja jedina greška je što sam bila u isto vreme na istom mestu - izjavila je.

Kada je u pitanju njen poslovni, ali i lični odnos sa Predragom Antonijevićem, Katarina je za "Hello" rekla:

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

- Zna on dobro zašto me više nije bilo u "Ubicama", pa i cela ekipa sa kojom sam sarađivala, kao što dobro zna zašto se desio incident u Nišu. Ali, sigurno nije bio zbog mene i mog huškanja. Antonijevićevu porodicu poznajem i poštujem. NJegova pokojna sestra Ketrin bila je dugogodišnja prijateljica i meni i mojoj rođenoj sestri. I on mi je nekada bio prijatelj, bar sam tako tada mislila. Zbog svega toga nikada ne bih izgovorila one neistine koje mi je pripisao. To i nije moj rečnik. Na kraju krajeva, na snimku se jasno vide moji pokušaji da ih razdvojim.

Podsetimo, glumcu Draganu Bjelogrliću, protiv koga je 26. novembra Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo optužni predlog zbog krivičnog dela nasilničkog ponašanja i zatražilo zatvorsku kaznu od šest meseci, najverovatnije će se suditi u Beogradu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".