Ceca je priznala da bi za svoju dušu ipak otputovala u neke toplije krajeve.

- Maldivi! Bez razmišljanja. Nadam se da ću izdvojiti vremena i jako bih volela. Baš sam danas pominjala Maldive. Pomislila sam: "Bože, što bih volela da sam sad tamo, gde je toplo i sunce". Ja sam za neku idilu pored mora, nisam baš neko ko preferira zimu ili sneg. kada maštam o nekom čarobnom odmoru, uvek je to nešto pored mora - rekla je ona.

Foto: Teodora Ćirić

 

Pevačica je kratko prokomentarisala da je novi stan u kojem živi njena ćerka Anastasija prelep, ali je istakla da ga nije ona kupila, kako se navodilo, već njen dečko Đorđe Kuljić.

Folk zvezda je istakla da joj snimanja "Zvezda Granda" veoma nedostaju, a istakla je i da trudi da bude objektivna i da svakom detetu da šansu.

- Ja se zaista trudim da budem objektivna prema kandidatima i da svakom detetu dam šansu. Uvek sam imala puno razumevanja jer, ja sam prošla kroz te forme. Znam kako se kandidati osećaju. Jako mlada sam ušla u svet muzike i bila na tim takmičenjima amatera, tako da ih ja razumem. Evo i sada znam kada radimo ta mentorisanja i probe, opet im treba nekoliko minuta da se "otkrave". Imaju malu tremu i od mene. Razmišljaju najviše o tome da se ne obrukaju. I treba zaista imati razumevanja. Ja nisam stroga, a generalno, nisam stroga ni kao osoba. Trudim se da mi kritika bude konstruktivna - ispričala nam je ona.


Tokom "Zvezda granda", muzičar, Aleksandar Milić Mili nekoliko puta je istakao kako je on "stvorio" Cecu, a na pitanje da li joj to smeta, pevačica se odmah nasmejala, a zatim i rekla da svi znaju ko je ona.

Foto: Printskrin/Jutjub/RTV Pink Official

 

- Ako Mili ima pamćenje zlatne ribice, nema publika. Ja sam na estradu kročila davne '88. godine kada se on verovatno još igrao u pesku. (smeh) Tako da, ne treba o tome više ni polemisati. Meni čak ponekad bude zabavno, dok ne pređe granicu - zaključila je Ceca.

(Telegraf)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".