Цеца је признала да би за своју душу ипак отпутовала у неке топлије крајеве.

- Малдиви! Без размишљања. Надам се да ћу издвојити времена и јако бих волела. Баш сам данас помињала Малдиве. Помислила сам: "Боже, што бих волела да сам сад тамо, где је топло и сунце". Ја сам за неку идилу поред мора, нисам баш неко ко преферира зиму или снег. када маштам о неком чаробном одмору, увек је то нешто поред мора - рекла је она.

Фото: Теодора Ћирић

 

Певачица је кратко прокоментарисала да је нови стан у којем живи њена ћерка Анастасија прелеп, али је истакла да га није она купила, како се наводило, већ њен дечко Ђорђе Куљић.

Фолк звезда је истакла да јој снимања "Звезда Гранда" веома недостају, а истакла је и да труди да буде објективна и да сваком детету да шансу.

- Ја се заиста трудим да будем објективна према кандидатима и да сваком детету дам шансу. Увек сам имала пуно разумевања јер, ја сам прошла кроз те форме. Знам како се кандидати осећају. Јако млада сам ушла у свет музике и била на тим такмичењима аматера, тако да их ја разумем. Ево и сада знам када радимо та менторисања и пробе, опет им треба неколико минута да се "откраве". Имају малу трему и од мене. Размишљају највише о томе да се не обрукају. И треба заиста имати разумевања. Ја нисам строга, а генерално, нисам строга ни као особа. Трудим се да ми критика буде конструктивна - испричала нам је она.


Током "Звезда гранда", музичар, Александар Милић Мили неколико пута је истакао како је он "створио" Цецу, а на питање да ли јој то смета, певачица се одмах насмејала, а затим и рекла да сви знају ко је она.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTV Pink Official

 

- Ако Мили има памћење златне рибице, нема публика. Ја сам на естраду крочила давне '88. године када се он вероватно још играо у песку. (смех) Тако да, не треба о томе више ни полемисати. Мени чак понекад буде забавно, док не пређе границу - закључила је Цеца.

(Телеграф)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".